Hiburan Santai

[VIDEO] ‘Tapau’ 5 Isu Viral Bulan Lepas, Parodi Lelaki Sarawak Ini Paling Win!

Meskipun Februari adalah bulan yang mempunyai bilangan hari yang terpendek pada tahun ini, tapi telah berlaku bermacam-macam isu di Malaysia sepanjang tempoh tersebut. Daripada sekecil-kecil perkara hinggalah ke sebesar-besarnya, isu-isu inilah yang menjadi bahan bualan masyarakat walau di mana saja berada. Namun bagi seorang penghibur di alam media sosial, perkara inilah juga yang menjadi modal untuk Ngek Tsai membuat video lakonannya.

BACA: [VIDEO] Parodi Kejadian CuIik Go-Jek, Lelaki Ini Buat Ramai Pecah Perut Ketawa!

Jejaka dari negeri Sarawak ini merupakan antara social media influencer yang sering membuat video kelakar di laman media sosial. Dia telah membawa bermacam watak dan cerita yang sangat menghiburkan ramai orang.

Namun video latest yang baru sahaja dimuatnaik pada 2 hari lepas telah mendapat perhatian ramai netizen kerana menghimpunkan 5 isu yang hangat dan viral melanda negara sepanjang bulan lalu iaitu

1. Suami berlaku curang & buka aib orang

2. Kaunter premis ker4jaan tidak mencukupi

3. Doula sebagai peneman kelahiran

4. Tidak mahu vaksin anak

5. Percaya bumi itu ‘flat’

Kalau nak tahu bagaimana dia merangkumkan semuanya, jom tonton video di bawah.

Mash Up 5 Isu – Ngek Tsai

Ternyata parodi yang dibikin ini membuatkan ramai netizen terhibur dan dibanjiri dengan pelbagai reaksi di ruangan komen, rata-ratanya memuji daya kreatif anak muda ini menggabungkan kesemua isu semasa terbabit.

Satu video semua isu b*doh kena tapau…

Padu habis! Troll tahap paling hebat ni! 

Semua viral dia tapau…jatuh cinta pula kat Ngek Tsai

All in one video…mantop gitu!

Sumber: FB & YouTube Ngek Tsai

[instagram-feed]