Hiburan

[VIDEO] “Tak Padan Sado” – Bersama Khiriah & Azhan, Ramai Tak Sangka Beto…

Nama pelakon berbakat besar Beto Kusyairy sudah lama bertapak dalam industri seni tanah air. Pelbagai drama dan filem yang dibintangi oleh Beto malah semuanya memberikan kesan mendalam kepada para penonton. Namun demikian, siapa sangka di sebalik lakonan mantapnya itu terdapat satu sisi tersembunyi Beto yang tidak diketahui ramai sehinggalah dia bergandingan dengan Noorkhiriah dan Azhan Rani.

BACA : “Aku Bukan Student Favourite…” – Jumpa Cikgu Lama, Azhan Rani Buka Cerita

Perkara itu dibuktikan sendiri oleh Khiriah menerusi video yang dikongsikan di laman Instagram memaparkan gelagat mereka bertiga sewaktu berada dalam satu penggambaran.

Ada yang makan nasi pakai straw kang…

View this post on Instagram

Korang tgklah sampai habis..katik dikatanya kita ada yg makan nasi pakai straw kang..ada je..sori @beto_kusyairy nor post video ni๐Ÿ™๐Ÿป,tak marahkan..sb @azhan_rani cakap post jelah..best bkeja dgn mereka2 yg hebat ni even akak bknlah byk mana pun sc tp tk kiralah..bkn senang nak dok sekarya dgn meka yg hebat..tima kasih tuan director @hisyamudin_ahmad @unitdramatvrtm listkan akak dlm karya Cik Sham..tkasih taw..ada rzki harapnya dptlah lagi bkejasama dgn meka2 yg hebat ni..kalu korang taknak,nor nak jugak๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜kitaorg bkn latah taw tp tkejut..abg @azhan_rani kacau nor lagi..siap๐Ÿ‘Š๐Ÿป๐Ÿ‘Š๐Ÿป๐Ÿ‘Š๐Ÿป @izzanaqizz

A post shared by Noorkhiriah Ahmad Shapie (@khiriah17) on

Dalam video yang dimuatnaik itu, mereka sedang posing untuk menangkap gambar namun secara tiba-tiba Azhan telah membuat satu bunyi Ietupan sehingga Beto dan Khiriah melatah.

Ternyata aksi Beto itu telah mencuri perhatian ramai apabila rata-rata netizen tidak sangka rupa-rupanya dia juga melatah dan meninggaIkan komen mereka menerusi ruangan entri tersebut.

Tak padan dengan sado tapi melatah jugak rupanya

Sian Beto nasib baik tak tergolek..

Laaa abang Beto melatah juga rupanya

Sungguh tak sangka beto boleh tahan gak teruk latahnya

Sumber : IG Noorkhiriah

like
love
haha
wow
sad
1
angry

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.