Semasa

[VIDEO] “Menyesal Tengok” –Pantulan Budak Bermata Hitam Di Cermin, Ramai Seram!

[VIDEO] “Menyesal Tengok” –Pantulan Budak Bermata Hitam Di Cermin, Ramai Seram!

Memang tidak dinafikan dalam dunia ini bukan hanya manusia saja yang tinggal malah makhluk ghaib juga. Walaupun makhluk ini tidak dapat dilihat dengan mata kasar tetapi kehadirannya mampu membuatkan sesiapa saja meremang. Makhluk ini juga sangat suka untuk mendampingi anak-anak kecil kerana mereka mempunyai jiwa yang suci dan boleh melihat kewujudannya.

BACA : Rakam Suara Entiti Menangis Dalam Toilet, Kisah Lelaki Ini Buat Ramai Meremang!

Begitulah perkongsian saudara Nasrullah Napi di Twitter menerusi satu video memaparkan anak kecilnya ketika sedang bermain di hadapan sebuah cermin sebelum ada sesuatu yang terjadi selepas itu.

Tengah main PUBG tiba2 orang rumah panggil..ambil anak

Dalam video tersebut, isterinya telah menyeru nama anaknya sebelum anak kecil itu menoleh. Apa yang lebih menyeramkan adalah pantulan budak tersebut dalam cermin itu tidak bergerak sejurus dia memandang ke belakang.

[VIDEO] “Menyesal Tengok” –Pantulan Budak Bermata Hitam Di Cermin, Ramai Seram!

Matanya berwarna hitam

[VIDEO] “Menyesal Tengok” –Pantulan Budak Bermata Hitam Di Cermin, Ramai Seram!

Walaupun ramai yang mengatakan bahawa video tersebut hanya edit semata-mata kerana bapa kepada anak kecil ini merupakan seorang videographer, tetapi sudah tentu membuatkan sesiapa saja yang melihatnya meremang!

Perkara itu diakui sendiri menerusi retweet daripada para netizen di entri tersebut.

Aku tengok pukuI 3 pagi meremang bulu r0ma

[VIDEO] “Menyesal Tengok” –Pantulan Budak Bermata Hitam Di Cermin, Ramai Seram!

Hmm menyesal tengok. Dah la duduk sorang2

[VIDEO] “Menyesal Tengok” –Pantulan Budak Bermata Hitam Di Cermin, Ramai Seram!

Masa kepala tu tak alih, mata dia semua hitam wehh! Meremang!

[VIDEO] “Menyesal Tengok” –Pantulan Budak Bermata Hitam Di Cermin, Ramai Seram!

Aku tengok video ni pukuI 2:45 sorang2 kat rumah la

[VIDEO] “Menyesal Tengok” –Pantulan Budak Bermata Hitam Di Cermin, Ramai Seram!

Aku tengok siang2 pun seram. Dah la sorang kat rumah

[VIDEO] “Menyesal Tengok” –Pantulan Budak Bermata Hitam Di Cermin, Ramai Seram!

Sumber : Twitter Nasrullah Napi[VIDEO] “Menyesal Tengok” –Pantulan Budak Bermata Hitam Di Cermin, Ramai Seram!

Youtube

Facebook

Telegram

Kisah Dunia Telegram