Hiburan

“Hebatnya Kamu, Yakinnya Kamu”- Gabungan Azhan Rani, Jihan & Syuk Julang RM100K

Selepas 8 episod bersiaran, akhirnya rancangan lawak terbitan TV3, iaitu Bintang Bersama Bintang telah pun melabuhkan tirainya malam tadi. Di penghujung episod final program tersebut, gelaran juara telah berjaya disandang oleh Shuk atau nama sebenarnya Mohammad Shukri bin Mohamed Sahar yang membawa balik hadiah wang sebanyak RM 100,000 selepas sengit bersaing dengan Mamak, Chiwan, Shariff dan Achey.

BACA: [VIDEO] “Terbaiklah!” – Gandingan Mantap Shuk & Wan Sharmila Di BBB Raih Pujian

Dalam sketsa di peringkat akhir ini, ternyata gandingan Syuk dan Jihan dalam menghidupkan watak utama drama Nur 2 yang telah menjadi fenomena baru-baru ini amat melucukan. Tidak cukup dengan itu, kehadiran watak antagonis drama tersebut iaitu Azhan Rani juga telah mencuri tumpuan dan menghangatkan lagi suasana persembahan!

Sambungan Nur 3 ke ni…Ustaz Hamadi bukan dah arw4h ke?

Ternyata persembahan itu telah membuatkan rata-rata penonton dan peminat dramai ini tidak kering gusi, terutamanya apabila Azhan Rani menghidupkan semula watak Ustaz Hamadi di atas pentas. Menerusi perkongsian di laman Instagram masing-masing, Azhan dan Jihan turut mengucapkan tahnaih kepada pelawak dan penyampai radio tersebut.

Ni kerja giIa…Thank you Shuk tak putus asa jemput

Alhamdulillah…tahniah Shuk!

Ucapan kemenangan Shuk, juara BBB musim ke-2

Sumber: YouTube TV3MALAYSIA Official & IG tv3malaysia