Hiburan Inspirasi

[VIDEO] “Sis Tak Boleh Tengok”– Sheila Rusly Pangku Anak Istimewa, Ramai Sebak!

Seperti yang diketahui ramai, rancangan memasak Ketuk-Ketuk Ram4dhan (KKR) terbitan produksi JS Pictures akan ditayangkan setiap tahun untuk berkongsi pelbagai resipi juadah istimewa bersama para artis undangan. 2 hari lalu KKR telah bersiaran di sebuah pasaraya di Taiping, Perak bersama dengan pelawak dan pelakon Abam Bocik bagi membuat rakaman rancangan tersebut.

BACA : [VIDEO] “Dont Call Me Kak, Sis!” – Jihan Buat Hal Lagi, Jadi Sheila Rusly Pula

Sebaik tamat sahaja rakaman rancangan tersebut, Sheila Rusly telah didatangi seorang peminat cilik istimewa yang menghidap celebral palsy bersama ibunya menerusi sebuah video dimuat naik oleh Jinggo di Instagram. Sheila dilihat telah memangku anak istiewa itu.

“Sis tak boleh tengok anak-anak macam ni..Sis sayang”

Menurut Sheila, drama Aku Nazmi hasil lakonan Jay Iswazir dan Ayda Jebat di bawah arahannya bersama Jinggo itu dibuat khas serta diinspirasi untuk penghidap penyak1t tersebut.

Sheila juga sempat memberikan kata-kata semangat kepada peminat cilik istimewanya itu supaya terus kuat untuk meneruskan kehidupan dan walaupun keadaannya berbeza daripada orang normal yang lain.

Jelas sekali sikap penyanyang yang ditunjukkan oleh Sheila dalam video berkenaan membuatkan rata-rata netizen berasa sebak dan meninggaIkan komen di ruangan entri tersebut.

Haih..takleh tengok lama2 ni..cepat je mengalir air sungai ni..

Sedihnya tiba2..teringat kat arw4h adik yg meninggaI 13 tahun lepas..

Waaa sis potong bawang sampai sini terasa

Untung Tok Sidang dpt sis, terserlah muka penyayang sis

Mmg mulia hati sis..semoga Allah murahkan rezeki sis & sentiasa sihat

Sumber : IG jinggo_jspictures & Youtube Jinggo Yahya

[instagram-feed]