Cinta & Perhubungan Hiburan

[VIDEO] Sibuk Tayang Rambut Baru, Sekali Isteri Beri Soalan ‘Panas’ Buat Nubhan

Bintang kelahiran program realiti iaitu Akademi Fantasia Musim Ke-6 ini mungkin jarang dilihat di kaca televisyen sekarang. Hakikatnya, pemilik nama Ahmad Nubhan Bin Ahamad ini sebenarnya masih aktif menyanyi dan baru sahaja melancarkan single terbaharu sekitar hujung Ogos yang lalu. Dalam masa yang sama, Nubhan juga giat berkongsi aktiviti harian bersama keluarga menerusi Instagram miliknya.

BACA: Lembutnya Cakap Solat Dengan Baju Merelit, Nubhan & Isteri Dipuji Sweet

“Cantik tak rambut baru I?”

Baru-baru ini, sebuah video yang memaparkan gelagatnya bersama isteri tercinta di IGTV miliknya telah mendapat perhatian daripada warganet. Dalam perkongsian tersebut, Nubhan kelihatan sibuk menayangkan rambut barunya yang berwarna kelabu sambil meminta isterinya, Afifah untuk memberikan pendapat. Sempat bergurau senda selama beberapa ketika, penyanyi itu tiba-tiba tersipu malu diterjah soalan cepumas isteri.

Orang perempuan.. Seratus tahun punya cerita pun dia ingat

Dalam rakaman berdurasi 7 minit 23 saat itu, Afifah telah menanyakan kembali detik-detik sewaktu hari lamaran penyanyi tersebut. Menariknya, reaksinya yang seakan-akan cuba lari daripada topik perbualan dilihat agak melucukan. Bahkan, penyanyi bersuara serak-serak basah ini nampaknya seperti samar-samar tatkala menceritakan kembali moment penting berkenaan. Di kapsyen, Nubhan nyata mengagumi memori wanita yang sememangnya kuat.

Warnakan lagi rambut. Kan dah tak ingat apa-apa

Perkongsian itu telah mendapat pelbagai reaksi daripada netizen. Rata-ratanya kelihatan terhibur dengan babak comel antara suami dan isteri ini. Tidak terkecuali, ada juga netizen yang sempat membanjiri ruangan komen dengan berkongsikan pengalaman masing-masing.

Sumber: Instagram Nubhan

Jawatan kosong di Kisah Dunia. Maklumat lanjut klik DI SINI

Youtube

Facebook

Telegram

Kisah Dunia Telegram