Hiburan

[VIDEO] Sengketa Dengan Sheila Rusly, Janna Nick Buat Permohonan Maaf Terbuka

Beberapa minggu kebelakangan ini, terdapat desas-desus kontr0versi yang mengatakan bahawa hubungan rapat antara Sheila Rusly dan anak emasnya, Janna Nick seakan mempunyai krisis.  Tidak tahu mana silapnya, ada juga berita yang mengatakan bahawa Sheila Rusly telah unfollow Janna Nick di Instagram. Hal itu sekaligus memperkuatkan spekulasi netizen yang beranggapan kedua-dua selebriti ini memang mempunyai masalah dalaman meskipun tiada kenyataan dibuat.

Baca : Dikatakan Perli Janna Nick Tak Kenang Jasa Di IG, Ini Jawapan Sheila Rusly

Namun semalam menerusi temubual bersama pihak media, Janna Nick akhirnya tampil membuat permohonan maaf secara terbuka kepada Sheila Rusly.

Saya memohon maaf…saya tak nak bergaduh

Menurutnya, dia amat terkilan dengan konflik yang telah tercetus. Kalau boleh, dia juga tidak mahu melibatkan pihak media namun apa yang boleh dilakukannya hanyalah memohon maaf secara terbuka dengan cara seperti ini.

Menerusi laporan daripada Berita Harian pula, tindakannya tampil memohon maaf itu adalah dengan harapan supaya hubungan rapat mereka dapat kembali seperti sediakala dan Janna juga menyedari bahawa dia banyak terhutang budi dengan pihak Sheila Rusly.

Saya banyak terhutang budi kepada mereka…

Bukan itu sahaja, dia juga tidak tahu apakah punca sebenar yang menyumbang kepada perselisihan faham ini. Jika permohonan maafnya tidak diterima, dia berkata hanya mampu memohon maaf dari Allah sahaja.

Janna pernah mohon maaf melalui mesej peribadi, namun tidak dibalas Sheila Rusly

Setelah permohonan maaf itu dibuat oleh Janna Nick, ramai juga netizen turut memberikan respon kepada konflik ini.

Dah minta maaf secara peribadi. Tak layan dah la. Janji dah minta maaf

Allah tengok siapa yang mula minta maaf…

Bila rapat dengan seseorang, jagalah hubungan itu sebaik mungkin

Mereka sangat akrab. Harap semuanya dapat diselesaikan dengan baik

Sumber : Youtube MHE TV dan Berita Harian

[instagram-feed]