Hiburan

[VIDEO] Seminggu Simpan Rahsia, Suami Tayang Wajah Comel Bayi Emma Maembong

[VIDEO] Seminggu Simpan Rahsia, Suami Tayang Wajah Comel Bayi Emma Maembong 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Sekitar bulan Julai yang lalu, pelakon Emma Maembong telah kongsikan berita gembira memaklumkan bahawa dirinya sudah berbadan dua. Sejak itu, seluruh ahli keluarga, kenalan dan peminat pastinya tak sabar menantikan kelahiran bayi sulung hasil pernikahan dengan suaminya iaitu Muhammad Shazli Azhar. Pada tarikh 8 November yang lalu, detik yang ditunggu-tunggu telah pun tiba apabila dia selamat bersalin di sebuah pusat perubatan di Shah Alam.

BACA: Buat Pregnancy Test 3 Kali, Suami Tercengang Dapat Surprise Emma Maembong Hamil


[VIDEO] Seminggu Simpan Rahsia, Suami Tayang Wajah Comel Bayi Emma Maembong 2

Emma Maembong bersalin normal…dah buat doa selamat serta majlis aqiqah

Menerusi portal Harian Metro, Emma atau nama sebenarnya Fatimah Rohani binti Ismail telah selamat melahirkan seorang bayi lelaki secara normal dengan berat 3.2 kilogram.¬†Pelakon ‘Ajari Playboy Itu’ bersyukur suaminya sentiasa berada di sisi termasuklah banyak memberikan kata-kata semangat sepanjang detik itu. Kini sedang menjalani tempoh berpantang di rumah, dia turut memaklumkan sudah doa selamat serta majlis aqiqah sempena kelahiran anak lelakinya sudah pun dilakukan.

[VIDEO] Seminggu Simpan Rahsia, Suami Tayang Wajah Comel Bayi Emma Maembong 3

Seminggu tahan mulut…akhirnya suami Emma Maembong dedah wajah comel anak

Walaupun begitu, mereka berdua serta seluruh ahli keluarga yang lain seakan-akan mengunci mulut apabila langsung tidak memuat naik apa-apa di media sosial tentang kelahiran tersebut. Hinggalah sebentar tadi, Shazli akhirnya berkongsi satu video pendek di Instagram yang memaparkan dirinya sedang mendukung bayi comel berkenaan di samping Emma Maembong sambil menyatakan tanda syukur ke hadrat Illahi.


Sumber: IG shazli.a


Kisah Dunia Advertisement Slot

Nak cerita lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia di https://t.me/kisahdunia

Sharing is caring!

Telegram

Kisah Dunia Nak cerita viral & trending setiap hari? Tidak Ya