Inspirasi Semasa

[VIDEO] “Saya Rasa Nak Temb4k Semua Orang..”- Haze Luah Dilema Jadi M4ngsa BuIi

Selepas dikenali ramai menerusi rancangan temubual sensasi Motif Viral di Astro, siapa sangka personaliti TV Hazeman Huzir dan Syafawati Khairunnisa atau lebih mesra dikenali sebagai Haze dan Syafa juga diundang sebagai speaker di institusi pendidikan. Menerusi video terbaru yang dimuatnaik di YouTube miliknya baru-baru ini, Haze telah berkongsi beberapa sedutan menarik ketika bertandang ke UPSI pada 23 Mac yang lalu.

BACA: “Tak Solat Bertahun Sampai..” – Haze Dedah ‘Moment’ Penghijrahan Rambut & Hati

Dalam program temubual santai itu, Haze dan Syafa berkongsi banyak pengalaman masing-masing, terutamanya sewaktu mengendalikan rancangan yang dihoskan oleh mereka itu. Mereka turut merungkai apa itu maksud viral dan peranannya pada zaman kini di hadapan kira-kira 3000 penuntut universiti berkenaan.

Kami explain cam mana influencer boleh jadi kaya…kenapa Motif Viral jemput orang b*doh

Menariknya, Haze turut mendedahkan dilema sewaktu menjadi m4ngsa buIi ketika suatu masa dahulu, sehingga mahu jadi seperti seorang pembvnuh yang sangat kej4m! Namun begitu, dia mengambil perkara itu dari sudut positif, yang mana masalah itu ditukarkan menjadi pemangkin semangat pula semasa di alam pekerjaaan.

Pernah ada plan, saya nak ambik pist0l…temb4k semua orang

Ternyata paparan video tersebut mendapat sambut4n positif dalam kalangan netizen, di mana mereka menyifatkannya sebagai content yang sangat positif dan penuh inspirasi.

Mesej yang bagus…buat la lagi content macam ni

Roti canai bumi rata…nasi ayam anti vaksin

Tak pernah tak suka Haze & Syafa…

Awak hanya hauskan cendol…nanti adalah yang tr1ggered

Sumber: YouTube Hazeman Huzir  & Twitter Faarrrrraaaa

[instagram-feed]