Inspirasi

[VIDEO] “Saya Bangga…”-Baru 25 Tahun, Daiyan Trisha Dah Miliki Rumah Sendiri!

Siapa sahaja yang tidak mengenali artis muda yang semakin popular iaitu Daiyan Trisha. Dia yang dahulunya mula dikenali kerana sering membuat cover lagu serta berlakon dalam beberapa drama terus menempa nama di dalam bidang hiburan. Sehingga kini, satu persatu pencapaian telah berjaya diraih oleh artis cantik ini antaranya adalah dapat berduet bersama penyanyi dan penulis lagu dari Amerika iaitu Sam Tsui pada sekitar bulan lalu.

Baca : Umur Baru 21 Tahun, Instafamous Ini Sudah Miliki Rumah Besar & Kereta Mewah

Terima kasih Sam sebab berduet dengan saya

Tidak cukup dengan itu, Daiyan Trisha menerusi Instagramnya semalam telah berkongsi berita gembira apabila dia berjaya memiliki rumah sendiri meskipun baru berusia 25 tahun. Melalui videonya, dia tidak dapat menahan sebak dan sempat menunjukkan sedikit ruang di dalam rumah barunya itu.

Maaf kalau saya terlebih emosi. Dari umur 23 saya memang teringin nak miliki rumah sendiri tapi ada yang kata masa tu saya muda sangat. Saya terus bekerja keras dan akhirnya dapat beli rumah yang saya suka. Jumaat lepas saya ambil kunci. Alhamdulillah. Saya gembira berkongsi hal ini pada kalian. Saya tak sabar nak jadikan rumah ni sebagai rumah impian. Terima kasih semua yang ada bersama saya! Saya sayang kalian!

Memiliki rumah sendiri pastinya berada dalam wish-list setiap orang namun dapat mencapainya pada usia yang muda pastinya bukan hal yang mudah. Namun begitu, Daiyan Trisha telah membuktikan bahawa segalanya adalah pasti asalkan kita terus berusaha keras dalam mencapai impian sendiri.

Sebaik sahaja dia berkongsikan perkara ini, ramai yang turut berasa kagum dan gembira buat artis muda ini. Ada juga yang sempat berseloroh di ruangan komen Daiyan.

Bestnya…akak dah 31 tahun tapi belum beli rumah lagi

Jangan lupa buat doa selamat masuk rumah baru

Nak cakap tahniah pada Daiyan sebab akhirnya dapat miliki rumah sendiri

Samalah masa umur 25 jugak saya dah ada rumah…tapi rumah sukan

Sumber : Instagram Daiyan Trisha

[instagram-feed]