Hiburan

[VIDEO] ‘Sama!’ – Ucap Birthday Neelofa, Parodi Jihan Buat Ramai Tertipu

[VIDEO] ‘Sama!’ – Ucap Birthday Neelofa, Parodi Jihan Buat Ramai Tertipu 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Sebut sahaja tentang parodi sudah tentu ramai akan tertuju kepada pelawak dan pengacara kecil molek Jihan Muse. Jihan telah menghasilkan banyak video parodi lebih-lebih lagi apabila melibatkan artis-artis di Malaysia. Walaupun tampil dengan penampilan berhijab baru-baru ini, namun tidak menjadi penghalang untuk Jihan daripada terus menghiburkan para peminatnya melalui akaun media sosial.


BACA : [VIDEO] “Anaknya Bahenol Bahenol” – Bertudung Tak Halang Jihan Buat Parodi Lawak

[VIDEO] ‘Sama!’ – Ucap Birthday Neelofa, Parodi Jihan Buat Ramai Tertipu 2

Terbaru, Jihan telah memuat naik video di Instagram memaparkan dia bersama beberapa orang rakannya. Dalam video tersebut, Jihan kelihatan seperti meniru [email protected] seorang artis terkenal iaitu Noor Neelofa.

“Happy Birthday Neelofa”

View this post on Instagram

Happy Birthday @neelofa #jihanspookyshow

A post shared by JIHAN MUSE (@jihanmuse) on

Jihan membuat video tersebut sempena ulangtahun kelahiran Neelofa yang ke-30 tahun pada hari ini, 10 Februari.


[VIDEO] ‘Sama!’ – Ucap Birthday Neelofa, Parodi Jihan Buat Ramai Tertipu 3

[VIDEO] ‘Sama!’ – Ucap Birthday Neelofa, Parodi Jihan Buat Ramai Tertipu 4

Ternyata video yang dimuat naik oleh Jihan itu telah membuatkan para netizen hampir tertipu dan berasa terhibur kerana tidak pernah mengecewakan untuk membuat orang tertawa dengan tingkah lakunya.


Ingat betul2 Neelofa! Sama!!!

[VIDEO] ‘Sama!’ – Ucap Birthday Neelofa, Parodi Jihan Buat Ramai Tertipu 5

[VIDEO] ‘Sama!’ – Ucap Birthday Neelofa, Parodi Jihan Buat Ramai Tertipu 6

Sebijik2 kak Jihan ikut…lawaklah

[VIDEO] ‘Sama!’ – Ucap Birthday Neelofa, Parodi Jihan Buat Ramai Tertipu 7

Mula2 ingat Lofa.. kuwangjaq Jihan

[VIDEO] ‘Sama!’ – Ucap Birthday Neelofa, Parodi Jihan Buat Ramai Tertipu 8

Sama lah stail cakap..you win lah Jihan

[VIDEO] ‘Sama!’ – Ucap Birthday Neelofa, Parodi Jihan Buat Ramai Tertipu 9

[VIDEO] ‘Sama!’ – Ucap Birthday Neelofa, Parodi Jihan Buat Ramai Tertipu 10

Patut aku tengok video ni aku hairan asal Lofa jalan terhenjot2

[VIDEO] ‘Sama!’ – Ucap Birthday Neelofa, Parodi Jihan Buat Ramai Tertipu 11

Sumber : Instagram Jihan Muse & Noor Neelofa

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram