Viral

[VIDEO] Ramai Cuba Mengurat Di TikTok, MUA Bella Bebel Tunjukkan Anak Sulung

[VIDEO] Ramai Cuba Mengurat Di TikTok, MUA Bella Bebel Tunjukkan Anak Sulung 1
Rasaflix

Sharing is caring!

MUA Bella dahulu pernah hidup susah sebagai seorang anak nelayan, namun segala usaha keras berjaya meletakkan dirinya pada level yang tersendiri. Bukan sahaja kuat berceloteh menggunakan loghat Kedah sewaktu membuat video live, malahan perangai ‘ting-tong’ jurusolek ini membuatkan ramai senang hati. Setiap hari, ada sahaja situasi lawak yang akan dimuat naik ke media sosial.


BACA : [VIDEO] Tengah Feeling Nyanyi Tepi Sawah, MUA Bella Terkejut Anak Jatuh Gerek

Amboi dalam TikTok ni ramai yang dok ngurat…Hangpa ingat anak dara

Bahkan pada semalam, wanita ini berkongsikan cerita tatkala menjadi sasaran ‘ngurat’ oleh pengguna di aplikasi Tiktok. Mana tidaknya, dirinya yang kini sudah memiliki 3 orang anak mungkin disalah ertikan seperti seorang anak dara. Bagi para pengikut di di Facebook dan Instagram, mungkin sudah lama mengetahui hakikat tersebut.  Namun begitu, lain pula yang terjadi di aplikasi ini.

[VIDEO] Ramai Cuba Mengurat Di TikTok, MUA Bella Bebel Tunjukkan Anak Sulung 2

Hang tak tahu aku ada anak…Tu anak sulung aku…Segaklah sikit posing

Dengan nada berseloroh, MUA Bella sempat juga merakamkan wajah anak sulungnya sekali gus membuktikan bahawa dia kini sudah bergelar ibu. Iris Alisya pula pasrah bersandar pada kusyen kereta sambil tersenyum seperti yang disuruh oleh ibunya.


@muabellaz

hahaha igt anak dara

♬ original sound – muabellazz – muabellazz

Bella nampak macam anak dara…Bila beletiaq macam mak mentua aku

Menjengah ke ruangan komen, netizen tidak ketinggalan merasa terhibur mendengar bebelan wanita anggun ini. Tidak ketinggalan, ada yang memuji kecantikan wajah anak MUA Bella.


[VIDEO] Ramai Cuba Mengurat Di TikTok, MUA Bella Bebel Tunjukkan Anak Sulung 3

[VIDEO] Ramai Cuba Mengurat Di TikTok, MUA Bella Bebel Tunjukkan Anak Sulung 4

[VIDEO] Ramai Cuba Mengurat Di TikTok, MUA Bella Bebel Tunjukkan Anak Sulung 5

Sumber : TikTok MUA Bella

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram