Viral

[VIDEO] Tengah Feeling Nyanyi Tepi Sawah, MUA Bella Terkejut Anak Jatuh Gerek

[VIDEO] Tengah Feeling Nyanyi Tepi Sawah, MUA Bella Terkejut Anak Jatuh Gerek 1
Jawatan Kosong

Sharing is caring!

Sering tampil dengan pelbagai teknik serta gaya solekan yang menarik dan juga versatile, nama MUA Bella seperti sudah tidak asing lagi. Karakternya yang turut kelakar dan ‘loqlaq’ menjadikan jurusolek ini sering menjadi perhatian ramai di platform media sosial terutamanya Instagram serta Facebook.


BACA: Awat Muka Hang Terkejut -Anak MUA Bella Kerut Dahi Dengar Mak Tarik Lagu Kuat

Tengah syok feeling nak nyanyi…Anak pulak kat depan tengah jatuh gerek

Menerusi perkongsian video terbaru di TikTok, MUA Bella dilihat sedang bersantai di kawasan sawah berhampiran rumahnya sambil sakan bernyanyi sebuah lagu Inggeris. Walau bagaimanapun, niatnya terhenti seketika apabila menyedari anak-anaknya baru sahaja terjatuh dari ‘gerek’ dinaiki sebelum meluru mendekati mereka. Lebih melucukan apabila, instafamous tersebut malah menyambung kembali nyanyiannya yang terputus sebelum ini sambil membantu kanak-kanak berkenaan dengan penuh senyuman.

@muabellaz

Hahahahahaha…dan lagi sambung balik…hahaha anak2 pon sma naik..πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

♬ original sound – muabellazz – muabellazz

Lepas tu pi sambung nyanyi, sempoi ja…Tak nampak macam mak tolong anak pon

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terhibur dengan aksi anak beranak tersebut. Masing-masing tergelak melihat gelagat Bella yang selamba meneruskan nyanyiannya walaupun kalut menguruskan anak. Selain itu, ada juga yang memuji instafamous berkenaan kelihatan cantik serta muda remaja dalam rakaman tersebut. Secara keseluruhannya, video tersebut telah meraih lebih 180 ribu jumlah tontonan sejak semalam.


[VIDEO] Tengah Feeling Nyanyi Tepi Sawah, MUA Bella Terkejut Anak Jatuh Gerek 2

[VIDEO] Tengah Feeling Nyanyi Tepi Sawah, MUA Bella Terkejut Anak Jatuh Gerek 3

[VIDEO] Tengah Feeling Nyanyi Tepi Sawah, MUA Bella Terkejut Anak Jatuh Gerek 4

Sumber: TikTok MUA Bellaz

Artikel Viral Hari Ini πŸ”₯

πŸ”₯Anak Dipenjara Punca Nahas Laura, Ibu Santai-“Kena Pandai Pilih Awek Lepas Ni”
πŸ”₯[VIDEO] Depresi Akibat Tak Jadi Kahwin, Lelaki Kesedihan Tenung Katil Pengantin
πŸ”₯Insan Kurang Waras Sering Bertandang, Owner Kedai Tersentuh Tengok Tengah Solat

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Youtube

Facebook