Viral

[VIDEO] Nikah Bulan Depan, Bakal Suami Kantoi Bercinta Dengan BFF Sekolah Lama

[VIDEO] Nikah Bulan Depan, Bakal Suami Kantoi Bercinta Dengan BFF Sekolah Lama 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Menantikan hari nikah, debaran semakin dirasai lagi-lagi selepas pergi urusan fitting baju bersama bakal suami. Sudah tentu pihak perempuanlah yang paling teruja membuat segala persiapan terutama dari segi busana yang akan dipakai oleh mereka nanti. Malang sekali, nasib tidak menyebelahi seorang wanita ini apabila dia mengetahui perangai sebenar teman lelakinya berbaki sebulan sahaja sebelum majlis perkahwinan.

BACA : Bawa Al-Quran-Hari Terakhir Atas Bumi, Dr Sheikh Muszaphar Dedah Surat 2007

Senang hati pergi fitting baju, pada hari sama dapat tahu dia selingkuh

Semuanya terdedah apabila @quanshike tiba-tiba tergerak hati untuk memeriksa kandungan WhatsApp di telefon milik bakal suaminya itu selepas pergi ke butik busana pengantin. Nalurinya seakan-akan benar, alangkah terkejutnya setelah mendapati rupanya lelaki berkenaan ada menjalinkan hubungan dengan seorang gadis yang merupakan kawan lamanya ketika zaman sekolah dahulu. Hatinya berkecai seribu, dia juga sangat sukar mempercayai semua hakikat terbabit memandangkan lelaki ini dikenali dengan peribadi seorang penyayang.


@quanshika_

sakit :” #berandagak

♬ Tetap Untukmu – royraditt

[VIDEO] Nikah Bulan Depan, Bakal Suami Kantoi Bercinta Dengan BFF Sekolah Lama 2

Dia kata nak angkat kaki sebab dah malu sangat

Dalam pada itu, bakal suaminya ada meminta maaf selain mengakui sangat malu memandangkan segala tembelangnya pecah begitu sahaja. Lebih mengecewakan, pada awalnya lelaki berkenaan sendiri rela ‘angkat kaki’ dan enggan meneruskan perkahwinan yang sudah hampir itu. Namun beberapa hari kemudian, @quanshika menemukan sepucuk surat permohonan maaf dan lelaki terbabit ada meminta peluang kedua untuk membetulkan semula hubungan mereka sekali gus mencetuskan rasa berbelah bahagi dalam hati wanita ini.

@quanshika_

Reply to @mithaparamata bingung🥺 #berandagak #foryou #fypgakni

♬ original sound – TDAC📽OFFICIAL – DARK ANGEL

Sumber : Instagram TikTok quanshika

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia


Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.


Samsung Galxy note 20
Portal Cari Jodoh Muslim

Tonton Video Pilihan

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram

Kisah Dunia Nak cerita viral & trending setiap hari? Tidak Ya