Viral

[VIDEO] “Maruah Mana?”- Instafamous Dikecam Samakan Tahan Berak Dengan Beranak!

Ekoran perkembangan teknologi dunia masa kini, media sosial dilihat sebagai antara platform yang paling kerap digunakan jika mahu dibandingkan dengan peralatan teknologi lain seperti televisyen, radio, dan sebagainya. Selain bermanfaat untuk interaksi sesama kita, ada juga pihak yang mengambil rendah penggunaan platform ini untuk mempamerkan publisiti murah demi meraih perhatian masyarakat.

BACA: [VIDEO] ‘Tapau’ Isu Viral Bulan Lepas, Parodi Lelaki Sarawak Ini Paling Win!

Baru-baru ini, tular sebuah sedutan video daripada live IG milik seorang gadis yang memaparkan dirinya bersama dengan teman lelaki di dalam kereta. Namun begitu, perkara pelik mula tercetus apabila dia memberitahu kepada semua yang menonton yang dia sedang menahan untuk membuang air besar!

“Rasa taik tu nak keluar sangat-sangat…Please lah cepat!”

Lebih mengejutkan, Instafamous ini juga ada mengadu yang ‘t4hinya’ itu sudah berada di hujung-hujung dan menceritakan tentang bentuknya juga. Tidak cukup dengan itu, dia turut membandingkan s4kit menahan itu dengan s4kit beranak.

Ternyata video itu mendapat kecaman daripada para netizen kerana seperti memaluk4n dan menjatuhkan maruah golongan wanita.

Berak dengan beranak jauh beza tau…

Terang2 nampak maruah dekat mana…kesian mak bapak dik

Cakap kencing pun malu…inikan pula buat live cakap berak

Apa siak…tahan berak pun nak kena buat live ke

Tengah bercinta bolehla cakap sabar sayang…dah kahwin kau tengok

Sumber: FB aiskrimpotongofficial