Hiburan

[VIDEO] “Mama Push Untuk Berlakon” -Netizen Puji Jawapan Cik B Penuh Sopan

[VIDEO] "Mama Push Untuk Berlakon" -Netizen Puji Jawapan Cik B Penuh Sopan 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Cik B atau nama sebenarnya Nur Edlynn Zamilleen Muhammad Amin,  sering jadi perhatian ramai di segenap ruang laman sosial dengan perangainya yang lucu. Tapi siapa sangka, kini anak kepada usahawan terkenal Dato’ Seri Vida ini dah berlakon pula dengan melibatkan diri dalam sebuah drama terbitan TV3.

BACA: OMG Cantiknya-Kongsi Video Ke IG, Rupa Terkini Cik B Buat Ramai Jatuh Cinta

Dato’ Seri Vida mintak Cik B try jugak berlakon walaupun tak berminat

Menerusi temubual esklusif dengan mStar, Cik B mengakui pada tidak bergitu minat dengan permintaan ibunya untuk berjinak-jinak dalam dunia lakonan. Namun, remaja berkenaan menurut sahaja keinginan tersebut dan bakal muncul dalam drama ‘Lelaki Lindungan Cinta’ yang turut disertai oleh Naim Daniel dan juga Ismail Izzani.


[VIDEO] "Mama Push Untuk Berlakon" -Netizen Puji Jawapan Cik B Penuh Sopan 2

[VIDEO] "Mama Push Untuk Berlakon" -Netizen Puji Jawapan Cik B Penuh Sopan 3

Takut nak berlakon sebab ramai cakap kru penggambaran garang, suka marah-marah

Jelasnya lagi, dia sangat takut untuk masuk ke set penggambaran kerana sering dimomokkan kononnya kru-kru terlibat kebiasaannya garang. Walau bagaimanapun, sikap sporting mereka semua membuatkan Cik B ingin terus terlibat dalam bidang lakonan jika diberi tawaran.

[VIDEO] "Mama Push Untuk Berlakon" -Netizen Puji Jawapan Cik B Penuh Sopan 4

Suka dengar cara dia jawab soalan, matured sangat. Semoga Cik B berjaya dalam apa yang dilakukan

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen seronok menumpang gembira dengan percubaan pertamanya itu. Selain itu, mereka semua turut memuji cara remaja berkenaan menjawab soalan-soalan yang diajukan wartawan dengan penuh sopan dan juga matang.


[VIDEO] "Mama Push Untuk Berlakon" -Netizen Puji Jawapan Cik B Penuh Sopan 5 [VIDEO] "Mama Push Untuk Berlakon" -Netizen Puji Jawapan Cik B Penuh Sopan 6 [VIDEO] "Mama Push Untuk Berlakon" -Netizen Puji Jawapan Cik B Penuh Sopan 7

Sumber: Youtube mStar Online Malaysia & Instagram Cik B


Kisah Dunia Advertisement Slot

Sharing is caring!

Telegram