Viral Cinta & Perhubungan

[VIDEO] Putus Lepas 4 Tahun Bercinta, 365 Hari Kemudian Get Back Jadi Laki Bini

[VIDEO] Putus Lepas 4 Tahun Bercinta, 365 Hari Kemudian Get Back Jadi Laki Bini 1
 Covid Info Malaysia
Rasaflix

Sharing is caring!

Siapalah yang tidak mahu hubungan percintaan kekal sehingga ke jinjang pelamin, bukan? Semestinya kedua-dua pihak lelaki dan wanita akan mencuba sehabis baik untuk menyelamatkan relationship mereka apabila berlaku masalah. Namun andai sudah ditakdirkan bukan jodoh, semuanya tidak akan ‘menjadi’ walau apa juga ikhtiar. Kemudian, masing-masing akan cuba move on manakala sesetengahnya mula bermusuh dengan ex mereka sendiri.


BACA : Ex-Boyfriend Rajin Spam Komen IG, 3 Tahun Lepas Tu Get Back Jadi Suami Isteri

Putus lepas couple 4 tahun…Get back lepas 365 hari

Akan tetapi, semuanya berbalik kepada takdir yang sudah disusun oleh Allah. Sama seperti kisah sepasang couple ini, siapa menduga perjalanan cinta mereka terhenti di tengah jalan selepas 4 tahun bersama. Menurut perkongsian gadis berkenaan, dia dan teman lelakinya seterusnya lost contact selama setahun bahkan kedua-duanya terus sibuk dengan ‘pengganti’ baru.


[VIDEO] Putus Lepas 4 Tahun Bercinta, 365 Hari Kemudian Get Back Jadi Laki Bini 2 [VIDEO] Putus Lepas 4 Tahun Bercinta, 365 Hari Kemudian Get Back Jadi Laki Bini 3

Pihak lelaki datang melamar…Akur ini jodoh terbaik daripada Allah

Namun tidak lama kemudian, jodoh seolah-olah menyatukan mereka kembali namun kali ini dalam satu ikatan suci iaitu suami isteri. Kata pemilik TikTok @shellymaharani ini, lelaki berkenaan telah hadir membawa rombongan  melamar rumah lalu mendapat restu kedua-dua orang tuanya. Walaupun agak terkejut, dia yakin semua ini merupakan aturan terbaik daripada Allah buat dirinya. Menjengah ke ruangan komen, ramai netizen berkongsikan pengalaman yang sama dan berharap akan berjodoh dengan ex mereka satu hari nanti.


@shellymaharani33

ini yg dinamakan indah pada waktunya 😇 #fyp #fypシ #samasamabelajar #xyzbca

♬ DJ BUKAN CINTA BIASA – Radia🦋🌻

[VIDEO] Putus Lepas 4 Tahun Bercinta, 365 Hari Kemudian Get Back Jadi Laki Bini 4

[VIDEO] Putus Lepas 4 Tahun Bercinta, 365 Hari Kemudian Get Back Jadi Laki Bini 5

[VIDEO] Putus Lepas 4 Tahun Bercinta, 365 Hari Kemudian Get Back Jadi Laki Bini 6

Sumber : TikTok shellymaharani33

Kisah Dunia Advertisement Slot

Sharing is caring!

Telegram