Viral

[VIDEO] “Macam Khai Bahar” – Viral Lelaki Dipaksa Nyanyi Tapi Bila Buka Mulut..

[VIDEO] "Macam Khai Bahar" - Viral Lelaki Dipaksa Nyanyi Tapi Bila Buka Mulut.. 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Setiap individu pasti mempunyai bakat yang terpendam. Kadangkala, mereka tidak sedar dengan kemampuan diri sendiri sehinggalah orang lain yang mengesannya terlebih dahulu. Lihat sahaja dalam negara kita, ramai saja insan yang berbakat dalam pelbagai bidang. Begitulah ungkapan yang sesuai apabila menonton video yang dikongsikan oleh seorang pengguna Twitter yang menggunakan nama akaun @nurrafidahhh bila mana seorang lelaki ini telah memukau ramai netizen dengan nyanyian merdunya.

BACA: [VIDEO] Kantoi Rakam Muka Juri, Ramai Setuju Suami Cik Epal Kembar Cakra Khan

Nasib suara power.. kalau tak malu

Difahamkan, video tersebut telah dirakam oleh pemilik Twitter yang mesra disapa Fidah ini dalam sebuah kedai makan. Ujarnya di kapsyen, dia yang memaksa teman lelakinya itu untuk menyanyi depan khalayak ramai ketika berada di sebuah restoran. Bagaimanapun, gadis itu tampak sangat gembira selepas itu kerana lelaki tersebut telah menampilkan nyanyian yang cukup memukau.


Nilailah sendiri suara dia macam mana..

Tidak cukup dengan itu, Fidah turut berkongsi beberapa lagi video yang diambil semasa sesi berkaraoke dengan pemuda tersebut. Biarpun tidak menyanyi di tempat yang eksklusif, dia mahu pengikutnya menilai sendiri bagaimana kelunakan suara yang dimiliki oleh lelaki berkenaan.

[VIDEO] "Macam Khai Bahar" - Viral Lelaki Dipaksa Nyanyi Tapi Bila Buka Mulut.. 2

“Suara macam Khai Bahar”

Sememangnya, lelaki tersebut memiliki suara yang amat merdu sehingga ramai yang membanjiri ruangan komen dengan kata-kata pujian. Sementara itu, ada juga netizen yang menyatakan suara buah hatinya itu mirip dengan penyanyi, Khai Bahar. Keseluruhannya, video tersebut telah mendapat lebih 68 ribu views dan lebih 2 ribu retweets setakat ini.


[VIDEO] "Macam Khai Bahar" - Viral Lelaki Dipaksa Nyanyi Tapi Bila Buka Mulut.. 3

[VIDEO] "Macam Khai Bahar" - Viral Lelaki Dipaksa Nyanyi Tapi Bila Buka Mulut.. 4

[VIDEO] "Macam Khai Bahar" - Viral Lelaki Dipaksa Nyanyi Tapi Bila Buka Mulut.. 5

Sumber: Twitter nurrafidahhh

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.


Samsung Galxy note 20
Portal Cari Jodoh Muslim

Tonton Video Pilihan

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram

Kisah Dunia Nak cerita viral & trending setiap hari? Tidak Ya