Hiburan Santai

[VIDEO] ‘Kantoi’ Rakam Muka Juri, Ramai Setuju Suami Cik Epal Kembar Cakra Khan

[VIDEO] ‘Kantoi’ Rakam Muka Juri, Ramai Setuju Suami Cik Epal Kembar Cakra Khan

Sharing is caring!

Konsert final Big Stage 2019 telah melabuhkan tirainya dan menyaksikan penyanyi muda dari Korea Selatan, Han Byul telah dinobatkan sebagai juara. Acara tersebut turut diserikan dengan gandingan hos sensasi Alif Satar dan Sherry Al Hadad serta juri-juri profesional. Pelbagai kemeriahan dapat dirasakan sehingga ianya menjadi trending di media sosial. Terbaharu, suami kepada seorang blogger turut menjadi tumpuan sewaktu rancangan tersebut sedang berlangsung.

BACA: Tuah Bawa Lagu Melayu Di Konsert Final, Oppa Han Byul Juara Big Stage 2019

Dalam video yang dimuat naik oleh Cik Epal di Instagram, suaminya yang mesra disapa Jofliam dilihat sedang merakam diri sendiri ketika program itu bersiaran di kaca televisyen. Dalam paparan tersebut, Jofliam gigih merakam aksi salah seorang juri Big Stage iaitu Cakra Khan ketika dia sedang berucap.


[VIDEO] ‘Kantoi’ Rakam Muka Juri, Ramai Setuju Suami Cik Epal Kembar Cakra KhanIni Cakra Khan, Ini Jofliam

Menerusi paparan video yang dikongsi ini, usahawan lelaki itu malah seperti ingin membuat perbandingan wajah antara dia dan juri dari Indonesia berkenaan. Buktinya, dia turut menyebut nama penyanyi lagu berjudul ‘Harus Terpisah’ terbabit termasuk memfokuskan kamera terhadapnya apabila wajah juri itu terpapar sahaja di skrin televisyen.

“Muka memang sama. Kembar ke?”

Di bahagian komen, ramai netizen kelihatan bersetuju apabila dikatakan muka juri itu seiras dengan suami kepada personaliti media sosial berkenaan. Dalam masa yang sama, mereka turut terhibur dengan kegigihan Jofliam yang sempat merakam video ketika rancangan itu bersiaran langsung. Video rakaman tersebut telah mendapat lebih 59 ribu views dan lebih 8 ribu likes setakat ini. [VIDEO] ‘Kantoi’ Rakam Muka Juri, Ramai Setuju Suami Cik Epal Kembar Cakra Khan[VIDEO] ‘Kantoi’ Rakam Muka Juri, Ramai Setuju Suami Cik Epal Kembar Cakra Khan


[VIDEO] ‘Kantoi’ Rakam Muka Juri, Ramai Setuju Suami Cik Epal Kembar Cakra Khan

Sumber: IG cikepal06


Nak cerita lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia di https://t.me/kisahdunia

Sharing is caring!

Facebook

Telegram