Viral

[VIDEO] Lukis Lelaki Misteri Yang Masuk Mimpi, Tak Sangka Wujud Di Alam Realiti

[VIDEO] Lukis Lelaki Misteri Yang Masuk Mimpi, Tak Sangka Wujud Di Alam Realiti 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Kemampuan setiap orang mengingati semula mimpi-mimpi yang dilalui oleh mereka ketika tidur memang amat berlainan mengikut individu. Ada yang terus ‘blank’ selepas bangkit daripada lena malahan tidak mampu mengingati langsung walaupun secebis cerita. Namun nampaknya, seorang gadis ini menyimpan kisah berbeza kerana dia tidak pernah lupa kepada wajah seorang lelaki yang dikatakan muncul dalam mimpinya sebelum ini.

BACA : [VIDEO] Gurau Kasar Baling Ulat Kena Tangan, Suami Berlari Pujuk Isteri Nangis

Hari ini aku nak lukis balik lelaki yang aku jumpa dalam mimpi

Pada tarikh 30 Disember 2020 tahun lalu, gadis bernama Alicia ini pernah memuat naik video dia melukis kembali wajah lelaki misteri berkenaan. Menceritakan satu persatu tentang mimpi tersebut, mereka berdua ditakdirkan bertemu di atas sebuah kapal besar pada tahun 1940 yang mana lelaki itu merupakan seorang pelaut. Bukan itu sahaja, malahan gadis ini juga sempat diajarkan mengenai beberapa kemahiran seperti menjatuhkan sauh serta membaca arah mata angin.


@aliciaeva9

Bantu aku cari dia yuuk! ⛵️ Duetin ya kalo ketemu 😭👍 belum pamitan nih hahaha #cerita #mimpi #lukisan #seni

♬ Home – Edith Whiskers

Lelaki yang muncul dalam mimpi rupanya wujud di alam realiti

Walaupun cuma pernah bertemu di alam mimpi sahaja, detik itu terasa seperti benar-benar berlaku sehinggakan dia berseloroh meminta warga TikTok untuk mencari lelaki berkenaan. Namun siapa sangka, harapan itu umpama direalisasikan apabila seorang pemuda muncul membuat video duet pada 1 Januari 2021. Tidak pasti sama ada mereka orang yang sama atau tidak, namun ciri-ciri wajah menerusi lukisan tersebut amat serupa sekali gus mengujakan ramai.

@farharris_

#duet with @aliciaeva9 haii 👋🏼 #foryourpage #foryou #fyp #xyzbca

♬ Home – Edith Whiskers

Sumber : TikTok farharris & aliciaeva9

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia


Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.


Samsung Galxy note 20
Portal Cari Jodoh Muslim

Tonton Video Pilihan

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram

Kisah Dunia Nak cerita viral & trending setiap hari? Tidak Ya