Hiburan

[VIDEO] Lena Teruk Tidur Tepi Pantai, Member Menggelupur Bangun Ditenung Babi

[VIDEO] Lena Teruk Tidur Tepi Pantai, Member Menggelupur Bangun Ditenung Babi 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Pantai adalah salah satu tempat yang selalu membuatkan kita merasa tenang. Tetapi sudah menjadi lumrah alam semula jadi, ada juga haiwan-haiwan lain yang turut menghuni kawasan tersebut. Tahu-tahu saja muncul binatang seperti ular atau biawak. Tapi dalam kisah sekumpulan lelaki di bawah lain pula ceritanya.


BACA: [VIDEO] Menyamar Jadi Patung Stesen Minyak, Member Malu Tinggalkan Tepi Pantai

Sempat rakam kenangan terindah bercuti…Kawan tengah lena tidur, tiba-tiba ada babi datang

Pengalaman sekumpulan pemuda ini bercuti di sebuah pantai menjadi kenangan yang paling terindah buat mereka sehingga tular menerusi TikTok. Tatkala dua orang daripada mereka sedang lena tidur beralaskan pelepah pokok kelapa, tiba-tiba sahaja datang seekor babi tercegat di kawasan berhampiran.

[VIDEO] Lena Teruk Tidur Tepi Pantai, Member Menggelupur Bangun Ditenung Babi 2

Get ready dah nak rakam reaksi time dikejutkan…Menggelupur bangun terus larikan diri

Akan tetapi, kedua-dua pemuda tersebut langsung tidak menyedari apa yang berlaku. Sewaktu ingin mengejutkan mereka, rakan-rakan yang lain sudah bersiap sedia untuk merakam reaksi tersebut. Ternyata usaha berkenaan tidak sia-sia apabila dua orang sahabat itu terus menggelupur bangun melarikan diri.


@lideqifaysza

Wei bangun ! Ade BABI bodo 😂 #esekeli #fyp #fypシ #fyppppppppppppppppppppppp #lawak #babi

♬ original sound – Samjidkhan – Samjidkhan

Boleh pulak binatang tu tenung manusia tengah tido…Sapa yang gelak macam kambing tu berdekah

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen sangat terhibur melihat reaksi dua lelaki berkenaan yang dalam keadaan sangat terkejut. Selain merasa kasihan mendengar kedua-duanya ditertawakan, ramai juga risau jika haiwan tersebut boleh mencederakan.


[VIDEO] Lena Teruk Tidur Tepi Pantai, Member Menggelupur Bangun Ditenung Babi 3

[VIDEO] Lena Teruk Tidur Tepi Pantai, Member Menggelupur Bangun Ditenung Babi 4

[VIDEO] Lena Teruk Tidur Tepi Pantai, Member Menggelupur Bangun Ditenung Babi 5

Sumber: TikTok Samjidkhan 

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Majlis Melamar Tayang Di Live TV Selama 6 Jam, Aktor Nangis Tengok Bakal Isteri
🔥Ibu Tunggu Hari Bersalin Dikecam Tayang Makan Nanas, Betul Ke Janin Akan Gugur?
🔥Sempat Berbalas Ayat Masa Perit Bersalin, Scene ‘Tak Logik’ RASN Curi Tumpuan

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram