Realiti Hidup Viral

[VIDEO] Lawak! Takde Anak Dara, Lelaki Ini Rela Jadi Model Hijabista Ibunya…

Kaum wanita dengan sifat kecantikan memang tidak dapat dipisahkan. Selain sanggup menghabiskan beribu wang ringgit demi membeli set kecantikan ataupun pakaian, trend menonton pelbagai video tutorial di YouTube juga semakin mendapat perhatian ramai dalam mengg4yakan fesyen terbaru. Dan selalunya, mereka akan meminta tolong daripada rakan atau ahli keluarga perempuan lain untuk menjadi subjek dalam ‘eksperimen’ tersebut.

BACA: [VIDEO] “Kacaulah Dia Ni” – Gelagat Mummy Sakat Anak Menyanyi, Lawak Habis!

Gambar sekadar hiasan

Tapi lain pula kisahnya yang berlaku pada seorang wanita ini apabila dia nekad untuk menjadikan anak lelakinya sebagai model bagi satu tutorial hijab.

Menurut remaja bernama Dean ini, keluarganya memang langsung tidak mempunyai sebarang adik-beradik perempuan. Dan memandangkan kini dia sedang menghabiskan cuti semesta di rumah, maka dia pun relakan hati melayan permintaan ibunya untuk dipakaikan tudung.

Jadi model freelance ibu…maklumlah aku yang bongsu

Ternyata video itu sangat menghiburkan rata-rata netizen yang menyaksikan gelagat 2 beranak ini, terutamanya apabila Dean memberitahu yang dia baru faham perasaan wanita yang memakai tudung saban hari.

“Oh macam ni eh pakai tudung? Telinga cam tak dengar je…” 

Asal comel sangat emaknya…walaupun tak nampak

Kenapa pakai tudung lagi lawa dari perempuan?

Pakai tudung pon cantik eyyy…

Sumber: Twitter Izdnrdn

like
love
1
haha
wow
sad
angry