Realiti Hidup Santai

[VIDEO] “Kuatnya Suami Dia Menjerit” – Gara-Gara Disakat Isteri Dengan ‘Sesuatu’, Suami Ini Menjerit Geli

Bergelak ketawa atau bergurau senda adalah fitrah manusia untuk berseronok. Apabila diamalkan di dalam rumah tangga, gurau senda ini dapat melahirkan suasana bahagia antara suami, isteri serta anak-anak, selain untuk menghilangkan rasa bosan dan kesedihan. Walaupun begitu, gurauan tidak boleh dilakukan setiap waktu. Perkara ini perlu dilakukan mengikut kesesuaian dan tidak berlebihan agar tiada yang tersinggung.

BACA:¬†Luahan Brader ‘Stress’ Exam Susah, Sampai Balik Pun Salah Jalan

Kebiasaannya, para suami yang akan memulakan gurauan atau menyakat isteri dan ahli keluarga yang lain. Namun begitu, dalam video yang sedang hangat di Twitter baru-baru ini, rupanya si isteri yang telah menyakat suaminya. Sewaktu suaminya sedang menjamah makanan, dia telah membawa ‘sesuatu’ untuk ditunjukkan kepadanya.

Ternyata reaksi suaminya sangat geli dan takut kepada haiwan tersebut. Mana taknya, waktu suaminya sedang makan itulah dia ditayangkan dengan haiwan yang ‘lembik’ itu. Si suami kemudiannya menyuruh agar isterinya itu untuk menjauhkan daripada dirinya, tetapi si isteri semakin suka untuk menyakat. Rata-rata netizen yang menonton turut terhibur dengan gelagat nakal wanita terbabit serta reaksi suaminya.

Kuatnya suami dia menjerit

Bini menyakat si suami penakut, adui

Hahaha dekah la wehhh

Sumber: Twitter thefaizibrahim

like
love
haha
wow
sad
angry