Santai seram Viral

[VIDEO] Konon Buat Ritual Seram Di Asrama, Tapi Bila Check Rakaman Rupanya..

[VIDEO] Konon Buat Ritual Seram Di Asrama, Tapi Bila Check Rakaman Rupanya.. 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Asrama seringkali dikaitkan dengan pelbagai cerita seram dan mistik. Namun tidak dapat dinafikan, pengalaman tinggal di asrama bersama rakan-rakan merupakan antara moment yang paling menyeronokkan. Kadangkala ada sahaja ragam dan perkara yang tidak masuk dek akal dibuatnya. Samalah seperti satu rakaman video yang dikongsikan oleh seorang pengendali Twitter bernama @shahrilhakim_17 baru-baru ini.

BACA:Β [VIDEO] Gather Lepas 17 Tahun, Gelagat Member Rai Pengantin Lelaki Meriah Habis

Buat upacara menyeramkan, tapi rupanya..

Menerusi video tersebut, seorang pelajar ini dilihat seakan-akan sedang melakukan satu upacara ‘menyeramkan’ sambil disaksikan oleh rakan-rakan yang lain. Menariknya, di sebalik aktiviti ritual itu sebenarnya terselit pelbagai kejadian yang melucukan bila mana sekumpulan penghuni di asrama itu sebenarnya hanya mengenakan rakan mereka untuk melakukan upacara yang penuh misteri.


[VIDEO] Konon Buat Ritual Seram Di Asrama, Tapi Bila Check Rakaman Rupanya.. 2

Kalau tak kuat jangan tengok

Menariknya lagi, ketika lelaki berkenaan gigih menuruti segala suruhan untuk menjayakan ritual terbabit, rakan-rakan yang lain pula sakan mengganggunya. Perkara itu tidak disedari olehnya sehinggalah dia melihat kembali adegan tersebut melalui rakaman pada telefon bimbit.

Takkan tak perasan jari masuk dalam hidung? Kesian dia..

Perkongsian itu nyata telah mendapat pelbagai reaksi daripada netizen. Mana tidaknya, lelaki itu kelihatan leka sahaja melakukan pelbagai gerak tangan sehingga tidak sedar apa yang sebenarnya sudah berlaku. Rata-ratanya berasa terhibur melihat gelagat penghuni asrama itu sehingga video berkenaan berjaya meraih lebih 58 ribu tontonan setakat ini.


[VIDEO] Konon Buat Ritual Seram Di Asrama, Tapi Bila Check Rakaman Rupanya.. 3 [VIDEO] Konon Buat Ritual Seram Di Asrama, Tapi Bila Check Rakaman Rupanya.. 4 [VIDEO] Konon Buat Ritual Seram Di Asrama, Tapi Bila Check Rakaman Rupanya.. 5

[VIDEO] Konon Buat Ritual Seram Di Asrama, Tapi Bila Check Rakaman Rupanya.. 6

Sumber: Twitter shahrilhakim_17


Kisah Dunia Advertisement Slot

Nak cerita lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia di https://t.me/kisahdunia

Sharing is caring!

Telegram

Kisah Dunia Nak cerita viral & trending setiap hari? Tidak Ya