Inspirasi Santai Viral

[VIDEO] Kembalikan Nostalgia Lama, Pertandingan Beyblade Ini Dipuji Ramai!

[VIDEO] Kembalikan Nostalgia Lama, Pertandingan Beyblade Ini Dipuji Ramai! 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Permainan ‘beyblade’ sebenarnya pernah popular suatu ketika dahulu apabila menjadi kegilaan ramai kanak-kanak di negara ini sewaktu zaman tiada gajet sehingga ada yang sanggup mengumpulkan pelbagai koleksi peribadi. Namun begitu, dengan kewujudan gajet-gajet canggih yang sering digunakan dalam kehidupan seharian telah membuatkan kanak-kanak ini menjadi semakin lalai dan kurang berkomunikasi sesama mereka.


BACA : [VIDEO] Bela 30 Ekor Ikan Arapaima Di Kolam Terbuka, Dato’ Aliff Undang Padah?

[VIDEO] Kembalikan Nostalgia Lama, Pertandingan Beyblade Ini Dipuji Ramai! 2
Gambar Sekadar Hiasan

Tidak mahu perkara itu terus menghantui kehidupan kanak-kanak, sebuah pertandingan khas permainan ini telah diadakan pada 14 April yang lalu bertempat di Teratak Ajam Bay Butterworth, Pulau Pinang dan hadiah-hadiah turut disediakan buat para pemenang.

Video sekitar pertandingan tersebut pula telah dimuatnaik di laman Twitter saudara Zuhaili Mat Yusoff baru-baru ini.


Pertandingan Beyblade Burst 2019

Antara hadiah yang ditawarkan…

[VIDEO] Kembalikan Nostalgia Lama, Pertandingan Beyblade Ini Dipuji Ramai! 3

Ramai kan tak main phone!

[VIDEO] Kembalikan Nostalgia Lama, Pertandingan Beyblade Ini Dipuji Ramai! 4

[VIDEO] Kembalikan Nostalgia Lama, Pertandingan Beyblade Ini Dipuji Ramai! 5

[VIDEO] Kembalikan Nostalgia Lama, Pertandingan Beyblade Ini Dipuji Ramai! 6

Para pemenang dengan hadiah masing-masing

[VIDEO] Kembalikan Nostalgia Lama, Pertandingan Beyblade Ini Dipuji Ramai! 7

[VIDEO] Kembalikan Nostalgia Lama, Pertandingan Beyblade Ini Dipuji Ramai! 8

[VIDEO] Kembalikan Nostalgia Lama, Pertandingan Beyblade Ini Dipuji Ramai! 9

Ternyata perkongsian tersebut telah mencuri tumpuan rata-rata netizen yang turut menyokong pertandingan sihat seperti ini, khususnya buat golongan kanak-kanak.


Sumpah bagus…pastu dapat kurangkan aktiviti lajak

[VIDEO] Kembalikan Nostalgia Lama, Pertandingan Beyblade Ini Dipuji Ramai! 10

Zaman aku beyblade dulu…aku dah tarik aku lari

[VIDEO] Kembalikan Nostalgia Lama, Pertandingan Beyblade Ini Dipuji Ramai! 11

Aku support benda ni…better gila dari basikal lajak

[VIDEO] Kembalikan Nostalgia Lama, Pertandingan Beyblade Ini Dipuji Ramai! 12

Rindu zaman beyblade berapi hahaha

[VIDEO] Kembalikan Nostalgia Lama, Pertandingan Beyblade Ini Dipuji Ramai! 13

Tak adil sebab benda tu bukan untuk budak je…aku pun nak join!

[VIDEO] Kembalikan Nostalgia Lama, Pertandingan Beyblade Ini Dipuji Ramai! 14

Sumber : Twitter Zuhaili Mat Yusoff

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Tertukar Anak Cuma Drama Rekaan? Suami Bersuara-“Macam Mana Tertukar Troli?”
🔥Majlis Melamar Tayang Di Live TV Selama 6 Jam, Aktor Nangis Tengok Bakal Isteri
🔥Ibu Tunggu Hari Bersalin Dikecam Tayang Makan Nanas, Betul Ke Janin Akan Gugur?

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram