Hiburan

[VIDEO] “Kelakar Menyirap” – Kompilasi Lagu Ust. Hamadi Di Nur 2, Lawak Habis!

Semalam drama paling menggamit emosi ramai iaitu Nur 2 telah melabuhkan tirainya dengan pengakhiran yang tidak disangka-sangka. Semua pelakon membawakan watak dengan jayanya sehingga memberikan kesan kepada para penonton terutama sekali Ustaz Hamadi yang dilakonkan oleh Azhan Rani. Babak yang paling diingati adalah dia menyanyi beberapa buah lagu membuatkan ramai terhibur malah geram!

BACA : “Scene Sepak Tak Mencabar Tapi..” – PukuI Ibu Hajah, Azhan Rani Buka Mulut

Kompilasi lagu Ustaz Hamadi

View this post on Instagram

urghh tak sempat lagi aku record single aku dah ada orang buat kompilasi lagu yang aku da ‘sumbang’kan ni?🤔🤔🤭 malam ni aku busy nak buat vocal training ye.. jangan call please!! Posted @withrepost • @adila_yutaka Kompilasi Album Syed Hamadi . TAK SIAPA TAHU. Sebelum dilantik sebagai Pengetua #darulmohsin #Syedhamadi merupakan penyanyi berbakat besar, cuma tak sempat masuk carta muzik-muzik, kalau tak dah masuk #AJL dah. Ni semua #ECAH punya pasal. Siapa suruh ajak madi kahwin. . #nur2 #nur #azhanrani #hamadi #tv3malaysia by @budakijat @tv3malaysia @radiusone_official @dramasangat @dramaradiusone @azhan_rani @khiriah17 @syafiqkylez @sefikkhair @aamyrarosli @azarazmi @therajaatiqullah @fatimahabukar @jalaludinhassan . #nur #ustazadam #mirul #ayahhaji #juita #cikgukamal #repost

A post shared by Azhan Rani (@azhan_rani) on

Antara lagu yang dinyanyikan oleh Ustaz Hamadi termasuklah Aku Bukan Malaikat, Bobo Di Mana, Kekal, Si Nopal, Comel Si Pipi Merah, Apek Dan Marjinah, Pudar, dan Sehati Dan Sejiwa.

Lagu Pudar oleh Datuk Seri Rossa

Sehati Dan Sejiwa..siap cari pitching

View this post on Instagram

alamak ni aku repost tuan tanah punya akaun ke apa ni?? kalau real akaun tuan tanah maafkan saya penunggu gua.. ni semua angkara @ucheefukada dia yang hasut saya nyanyi lagu ni.. tapi ni lagu yang dulu selalu aku dengar dalam satu drama popular kat @tv3malaysia dulu.. legend ni.. dak2 we chat memang nganga la dengar lagu ni sebab tak tau.. aku cuma menyumbang suara je untuk lagu ni.. errr maksud aku.. aku ‘sumbangkan’ lagu ni.. nak dengar version sedap cari lagu asal dia ek.. jumpa esok #finalepisode #nur2 @tv3malaysia #arahan @budakijat @radiusone_official @dramaradiusone @dramasangat Posted @withrepost • @haslinda_sehati_dan_sejiwa 24.4.2019 😅😅😅 Hahaha..Macam pernah dengar je lagu siapa ni ..🤩 Tq di ats video ini😘@eija_wahab.. Fuyooo ..#hightnote 🙈🤣😅@azhan_rani #azhanrani #nur2 #haslinda_aripah_official #haslindaKuMasih #haslindasehatidansejiwa

A post shared by Azhan Rani (@azhan_rani) on

Jelas sekali lagu-lagu dinyanyikan oleh Azhan Rani dalam drama Nur 2 ini telah menarik perhatian ramai apabila rata-rata mereka berasa terhibur dan dalam masa yang sama turut menjadi geram.

Lawak tapi menyirap je

Geram ada kelakar pun ada. Hishhh geram aku

Kelakar betul2 bila tengok Madi nyanyi lagu2 ni..terkekek2 aku

Banyak2 lagu yang Pudar gak gelak besar

Sumber : IG Azhan Rani