Fesyen & Gaya Hidup Hiburan

[VIDEO] “Jaga Diri TokTi”- DS Siti Nurhaliza Berbasikal Di LEKAS, Ramai Risau!

Melakukan aktiviti riadah seperti berjoging, berbasikal, berjalan, dan sebagainya dalam bulan Ramadan amatlah digalakkan. Aktiviti-aktiviti ini juga sebenarnya dapat meningkatkan stamina  seseorang setelah seharian berpuasa dan untuk kumpul semula tenaga yang hilang. Tetapi untuk melakukannya mestilah di lokasi yang sesuai agar tidak mendatangkan kemudaratan kepada diri sendiri malah orang disekeliling juga.

BACA : [VIDEO] Bergambar Dengan DS Siti Nurhaliza, Netizen Puji ‘Halal Gap’ Artis Kpop

Itulah juga yang dilakukan oleh seorang artis kesayangan ramai iaitu Dato’ Sri Siti Nurhaliza bersama rakan-rakannya apabila mereka melakukan aktiviti berbasikal di Lebuhraya Kajang Seremban (LEKAS). Perkara itu dikongsikan sendiri oleh beliau di Instagram miliknya.

Nak kongsi kayuhan malam semalam

Dalam video tersebut kelihatan DS Siti Nurhaliza mengayuh basikalnya dengan agak laju sehingga memintas rakan-rakannya yang lain.

Ternyata aktiviti beliau di atas lebuhraya ini telah mendatangkan rasa kurang senang ramai apabila rata-rata netizen merisaukan keselamatannya.

Y4 Allah lindungilah Dato’ Siti dalam aktiviti beliau

Takut tengok..jangan laju sangat kak Siti

Berbasikal atas lebuhraya amat bah@ya..moga Allah lindungi kalian

Jaga diri TokTi. Risau pulak tengok laju macam tu

Namun, menerusi satu komen yang dibalas di entri tersebut, DS Siti menyatakan bahawa aktiviti mereka itu turut diiringi oleh kereta dan penunggang motorsikal sebagai langkah keselamatan.

Ada 3 kereta escort, 2 rider.. InsyaAllah

Sumber : IG ctdk