Semasa Viral

[VIDEO] Handphone Dicuri Masa Shopping Baju, Gadis Ini Dedah Muka Si Pencuri!

[VIDEO] Handphone Dicuri Masa Shopping Baju, Gadis Ini Dedah Muka Si Pencuri! 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Kejadian mencuri atau pickpockets ketika sedang sibuk melakukan sesuatu urusan di tempat terbuka bukanlah perkara yang berlaku di negara ini. Mereka membuat ‘kerja’ itu secara diam-diam dan sangat pantas tanpa disedari oleh si m4ngsa. Begitulah yang terjadi kepada seorang gadis di Twitter sewaktu dia sedang memilih baju di Sunway Pyramid baru-baru ini.


BACA : Jangan Pergi Klebang Masa Maghrib, M4ngsa Buka Cerita Kereta Dipecah Pencuri!

Gadis bernama Farhana Rosli ini berkongsi rakaman CCTV pusat beli-belah berkenaan bagi mengenalpasti dan mendedahkan wajah si pencuri terbabit! Aksinya itu dilakukan dengan pantas sekali.

Anda fikir mungkin takkan pernah berlaku kepada anda. Pencuri menyer4ng apabila anda kurang menjangkakan mereka. Saya tahu untuk mendapatkan telefon saya kembali adalah sangat mustahil tapi saya mengharapkan seperti sesuatu perlu dilakukan supaya orang-orang ini tidak mudah mencuri dan melarikan diri.

[VIDEO] Handphone Dicuri Masa Shopping Baju, Gadis Ini Dedah Muka Si Pencuri! 2

[VIDEO] Handphone Dicuri Masa Shopping Baju, Gadis Ini Dedah Muka Si Pencuri! 3

Tolong lihat video dalam slow motion. Saat ke 0:17, daripada video pertama anda boleh lihat gadis yang memakai baju putih itu menyerahkan telefon saya kepada gadis memakai hijab. Beberapa saat kemudian, mereka meninggaIkan kedai.

[VIDEO] Handphone Dicuri Masa Shopping Baju, Gadis Ini Dedah Muka Si Pencuri! 4

[VIDEO] Handphone Dicuri Masa Shopping Baju, Gadis Ini Dedah Muka Si Pencuri! 5

[VIDEO] Handphone Dicuri Masa Shopping Baju, Gadis Ini Dedah Muka Si Pencuri! 6

Pemikiran yang berani tapi saya harap saya akan jadi m4ngsa yang terakhir. Jadi tolong guys, berhati-hati dengan barang-barang anda.

Ternyata gelagat 2 orang pencuri ini telah menimbulkan pelbagai reaksi daripada para netizen dan meninggaIkan komen mereka berkaitan insiden itu.


Laju boss tangan

[VIDEO] Handphone Dicuri Masa Shopping Baju, Gadis Ini Dedah Muka Si Pencuri! 7

Okay takut nak letak fon kat kocek (poket) beg dah

[VIDEO] Handphone Dicuri Masa Shopping Baju, Gadis Ini Dedah Muka Si Pencuri! 8

Expert mencuri girl 2 orang ni…tak nampak pun kecurian

[VIDEO] Handphone Dicuri Masa Shopping Baju, Gadis Ini Dedah Muka Si Pencuri! 9

Ni dah pro ni…Tengok cara dia plan sorang duduk depan sorang duduk belakang

[VIDEO] Handphone Dicuri Masa Shopping Baju, Gadis Ini Dedah Muka Si Pencuri! 10

Sumber : Twitter farhanarosli__

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Majlis Melamar Tayang Di Live TV Selama 6 Jam, Aktor Nangis Tengok Bakal Isteri
🔥Ibu Tunggu Hari Bersalin Dikecam Tayang Makan Nanas, Betul Ke Janin Akan Gugur?
🔥Sempat Berbalas Ayat Masa Perit Bersalin, Scene ‘Tak Logik’ RASN Curi Tumpuan

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram