Hiburan

[VIDEO] Norreen Feeling Nyanyi Lagu ‘Donde’ Tapi Gelak Anak Pula Curi Tumpuan

Nama instafamous Norreen tetap digemari ramai walaupun dia selalu mendapat kecaman daripada netizen di atas apa saja yang dikongsikan di media sosial. Baru-baru ini Norreen ghaib daripada Instagram miliknya telah mencetuskan tanda tanya ramai namun dia telah memberi penjelasan berhubung hal itu dan sebab kenapa dia menggunakan akaun anaknya sebagai ganti.

BACA : [VIDEO] “Kaki Aku Kena Gam Ni” – Aksi Instafamous Bungee Jumping, Ramai Cuak!

Menerusi akaun IG norreenjelah itu, dia telah memuatnaik satu video bersama anak perempuannya iaitu Ellen sambil menyanyikan lagu terbaru Andi Bernadee, Donde.

Feeling Donde tapi kemudian…Geram je aku

Namun, apa yang mencuri tumpuan ramai dalam video tersebut adalah gelak Ellen sebaik mengusik telinga Norreen dengan menggunakan sudu dan tidak dapat menahan tawa sebelum diikuti oleh ibunya.

Jelas sekali gelak tawa Ellen itu telah menarik perhatian ramai apabila rata-rata netizen turut terhibur mendengarnya lalu meninggaIkan komen mereka di ruangan entri tersebut.

Gelak dia boleh merebak dengan orang yang tengah view

Like mother like daughter la

Aku tak tahu kenapa tp sekali aku pun ikut gelak gila dia start gelak

Tengok gelak je dah ketawa..anak dengan mak gelak sama

Aku sorang je ke yang gelak sebab tengok anaknya gelak sekali

Sumber : IG norreenjelah