Hiburan

[VIDEO] Norreen Feeling Nyanyi Lagu ‘Donde’ Tapi Gelak Anak Pula Curi Tumpuan

[VIDEO] Norreen Feeling Nyanyi Lagu ‘Donde’ Tapi Gelak Anak Pula Curi Tumpuan

Sharing is caring!

Nama instafamous Norreen tetap digemari ramai walaupun dia selalu mendapat kecaman daripada netizen di atas apa saja yang dikongsikan di media sosial. Baru-baru ini Norreen ghaib daripada Instagram miliknya telah mencetuskan tanda tanya ramai namun dia telah memberi penjelasan berhubung hal itu dan sebab kenapa dia menggunakan akaun anaknya sebagai ganti.

BACA : [VIDEO] “Kaki Aku Kena Gam Ni” – Aksi Instafamous Bungee Jumping, Ramai Cuak!

[VIDEO] Norreen Feeling Nyanyi Lagu ‘Donde’ Tapi Gelak Anak Pula Curi Tumpuan

[VIDEO] Norreen Feeling Nyanyi Lagu ‘Donde’ Tapi Gelak Anak Pula Curi Tumpuan

Menerusi akaun IG norreenjelah itu, dia telah memuatnaik satu video bersama anak perempuannya iaitu Ellen sambil menyanyikan lagu terbaru Andi Bernadee, Donde.


Feeling Donde tapi kemudian…Geram je aku

View this post on Instagram

Feeling Donde but then ??? Geram je aku.

A post shared by KAU FAZURA ? AWAS! (@norreenjelah) on

Namun, apa yang mencuri tumpuan ramai dalam video tersebut adalah gelak Ellen sebaik mengusik telinga Norreen dengan menggunakan sudu dan tidak dapat menahan tawa sebelum diikuti oleh ibunya.

[VIDEO] Norreen Feeling Nyanyi Lagu ‘Donde’ Tapi Gelak Anak Pula Curi Tumpuan

[VIDEO] Norreen Feeling Nyanyi Lagu ‘Donde’ Tapi Gelak Anak Pula Curi Tumpuan

[VIDEO] Norreen Feeling Nyanyi Lagu ‘Donde’ Tapi Gelak Anak Pula Curi Tumpuan

Jelas sekali gelak tawa Ellen itu telah menarik perhatian ramai apabila rata-rata netizen turut terhibur mendengarnya lalu meninggaIkan komen mereka di ruangan entri tersebut.


Gelak dia boleh merebak dengan orang yang tengah view

[VIDEO] Norreen Feeling Nyanyi Lagu ‘Donde’ Tapi Gelak Anak Pula Curi Tumpuan

Like mother like daughter la

[VIDEO] Norreen Feeling Nyanyi Lagu ‘Donde’ Tapi Gelak Anak Pula Curi Tumpuan

[VIDEO] Norreen Feeling Nyanyi Lagu ‘Donde’ Tapi Gelak Anak Pula Curi Tumpuan

Aku tak tahu kenapa tp sekali aku pun ikut gelak gila dia start gelak

[VIDEO] Norreen Feeling Nyanyi Lagu ‘Donde’ Tapi Gelak Anak Pula Curi Tumpuan

Tengok gelak je dah ketawa..anak dengan mak gelak sama

[VIDEO] Norreen Feeling Nyanyi Lagu ‘Donde’ Tapi Gelak Anak Pula Curi Tumpuan

[VIDEO] Norreen Feeling Nyanyi Lagu ‘Donde’ Tapi Gelak Anak Pula Curi Tumpuan

Aku sorang je ke yang gelak sebab tengok anaknya gelak sekali

[VIDEO] Norreen Feeling Nyanyi Lagu ‘Donde’ Tapi Gelak Anak Pula Curi Tumpuan

Sumber : IG norreenjelah


Nak cerita lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia di https://t.me/kisahdunia

[VIDEO] Norreen Feeling Nyanyi Lagu ‘Donde’ Tapi Gelak Anak Pula Curi Tumpuan

Sharing is caring!

Facebook

Telegram