Hiburan Viral

[VIDEO] “Fuh..Rare Ni”- Atok Bersilat Nak Gigit Pakai ‘Apa’ Jadi Bahan Lawak Bila Amy Search Kongsi

Sering kali video-video yang menarik dan unik akan menjadi viral kerana berjaya membuatkan mereka terhibur malah ada yang dikritik dan sebaliknya. Namun, video dikongsi oleh penyanyi terkenal tanah air iaitu Amy Search ini membuatkan peminat-peminatnya terhibur dengan telatah dua orang pak cik bergelar atok sedang bersilat.

BACA: “Awat Tergedik-Gedik Tu Haha”- Zara Zya Dikecam Emcee ‘Kurang Ajar’, Tapi Peminat Terhibur Pasal ‘Latah’ Akhir ABPBH-31

Sila Atok-atok bukak silat pengantin

Menerusi video berdurasi satu minit ini kelihatan dua orang pak cik yang digelar sebagai atok sedang membuka langkah bersilat bagi meraikan pengantin yang sudah menjadi adat.

Namun, lucunya pula  sedang asyik mereka bersilat sehingga ditonton oleh ramai orang boleh pula salah seorang pak cik itu berkata ‘aku gigit kan’ sehingga membuatkan ramai terhibur. Mana tidaknya, netizen melihat pak cik yang juga dipanggil atok ini sudah kelihatan tiada gigi.

Pelbagai reaksi netizen yang melihat gelagat kedua pak cik ini namun dalam tertawa ada juga yang mendoakan agar mereka diberi kesihatan yang baik.

Nape comel atok-atok ni

Jangan gigit…gigi takde tu

Macam mana nak gigit tu hahaha

Banyak kali pikir…macam mana tu nak gigit

Sumber: IG Amy Search

[instagram-feed]