Cinta & Perhubungan Hiburan

“Awat Tergedik-Gedik Tu Haha”- Zara Zya Dikecam Emcee ‘Kurang Ajar’, Tapi Peminat Terhibur Pasal ‘Latah’ Akhir ABPBH-31

Bagi yang melihat malam Anugerah Bintang Popular BH ke-31 semalam, pasti ramai yang mempunyai pandangan sendiri tentang cara gabungan Zara Zya, Ajak Shiro dan Janna Nick ketika mengacara dan ada juga berunsur kecaman sehingga menganggap mereka seperti mengacara syok sendiri.

BACA: “I F*ck You…”- Respon ‘Pelik’ Netizen Buat Andaian Kata Zizan Ketika Emma Maembong Di ABPBH 31

Meskipun, sudah berakhir namun masih sahaja netizen memberi komen dalam Instagram milik mereka dan salah seorangnya ialah Zara Zya sehingga video rakamannya yang kelihatan sedang memakai gaun seperti barbie doll dikritik pula tentang cara beliau mengacara.

Video berdurasi 15 saat ini menunjukkan suasana Zara Zya yang gembira ketika berada di malam anugerah tersebut yang kelihatan sangat cantik.

Pelbagai kritikan diterima oleh Zara Zya sehingga dikatakan seperti pengacara yang kurang ajar malah cara gurauan mereka diatas pentas juga sangat hambar.

Be more professional

Memang tak best langsung..syok sendiri

Zara jadi pengacara lagi ok dari Janna

Zara Zya sememangnya artis yang mempunyai ramai peminat dan apa yang dilakukan olehnya sentiasa menjadi perhatian ramai. Sehinggakan ketika disaat akhir acara anugerah tersebut juga masih ada yang dapat perasan tentang Zara yang melatah.

Satu rumah gelak…

Tengok mercun meletop last tu tengok Kak Zara termelatah

Part mercun bunyi.. bukak silat..

Sumber: IG Zara Zya