Hiburan Viral

[VIDEO] First Time Zynakal Nyanyi Genre Rock, Duet Bersama Zamani Padu Habis

[VIDEO] First Time Zynakal Nyanyi Genre Rock, Duet Bersama Zamani Padu Habis 1
Jawatan Kosong

Sharing is caring!

Kalau minggu lepas, rancangan nyanyian ‘Family Duo’ telah diserikan dengan barisan peserta yang terdiri daripada sepupu. Tetapi, berbeza dengan episod semalam apabila menampilan peserta baru yang merupakan gandingan penyanyi dengan anak buah masing-masing.


BACA: Kami Pernah Buat Silap Tapi. Zynakal Luah Syukur Tunai Umrah Dengan Zamani

Pertama kali berkongsi pentas sama bawa lagu ‘Hang Pi Mana’…Raih gelaran juara mingguan

Sudah tentu yang paling mendapat perhatian dalam episod malam tadi adalah Zynakal bersama bapa saudaranya yang bukan calang-calang lagi iaitu Zamani. Siapa sangka, pengalaman pertama mereka berkongsi pentas sambil menyampaikan lagu ‘Hang Pi Mana’ daripada kumpulan Khalifah bawa tuah apabila dinobatkan sebagai juara mingguan.

[VIDEO] First Time Zynakal Nyanyi Genre Rock, Duet Bersama Zamani Padu Habis 2
Kredit Foto: TV3 Malaysia
[VIDEO] First Time Zynakal Nyanyi Genre Rock, Duet Bersama Zamani Padu Habis 3
Kredit Foto: TV3 Malaysia

Selama ni asyik bawa lagu hip hop je…Sekali sedap jugak Zynakal nyanyi rock gabung suara Zamani

Walaupun sering membawa karya hip hop, tanpa disangka dia boleh menyanyikan lagu bergenre rock dengan cukup baik. Ditambah pula duet bersama Zamani, para juri pun nyata kagum dengan persembahan mereka.


Zyn dah macam Usop…Lama tak tengok persembahan Zamani, part goyang kepala tu

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terhibur setelah melihat persembahan mereka berdua. Selain ramai yang memuji suara dan gaya Zynakal seperti penyanyi Usop, ramai juga meluahkan rasa rindu mendengar nyanyian bapa saudaranya.


[VIDEO] First Time Zynakal Nyanyi Genre Rock, Duet Bersama Zamani Padu Habis 4

[VIDEO] First Time Zynakal Nyanyi Genre Rock, Duet Bersama Zamani Padu Habis 5

[VIDEO] First Time Zynakal Nyanyi Genre Rock, Duet Bersama Zamani Padu Habis 6

Sumber: Youtube TV3 Malaysia Official & Instagram TV3 

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Propa Dirasuk & Jelir Lidah, Watak Lola & Che Yah Dalam Dukun Diva Dipuji Lawak
🔥Genggam Kuat Katil Ketika Contraction, Ramai Kesian Muka Almy Nadia Merah Padam
🔥Posisi Kek 5 Tingkat Uqasha & Kamal Jadi Bualan, Risau Pengantin Termasuk Kolam

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Youtube

Facebook