Hiburan Viral

[VIDEO] Enggan Berpisah Dengan Nabila, Sharnaaz Minta Maaf Pula Pada Jebat!

Sejak beberapa minggu lalu, pergolakan rumah tangga aktor Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila kembali diperkatakan semula oleh netizen. Semuanya gara-gara tindakan Nabila yang memuat naik gambar di sekitar kawasan mahkamah sekali gus menguatkan spekulasi bahawa mereka dalam proses berpisah. Pada perbicaraan hari ini pula, Sharnaaz dilihat seolah-olah mahu menyelamatkan lagi rumah tangga apabila menolak tuntutan isterinya yang mahu berpisah.

BACA : I Dah Tengok Drama Terbaik Isu Perpisahan Kakak, Neelofa Sindir Sharnaaz?

Kontroversi yang melanda rumah tangganya menjadi semakin hangat menerusi kenyataan Neelofa di Twitter dan Instagram. Manakan tidak, selebriti itu dilihat seolah-olah membuat perlian kepada abang iparnya itu yang dikatakan ‘berdrama’. Entah apakah maksud di sebaliknya, namun demikianlah gambaran sebenar rumah tangga Sharnaaz dan Nabila yang tak ubah seperti ‘retak menanti belah’.

Dalam pada itu, Sharnaaz sempat memuat naik video tentang anak comelnya, Jebat Jayden ke Instagram sebentar tadi. Di entrinya, aktor ini sempat meminta maaf kepada anak tunggalnya itu atas semua yang sudah terjadi.

Rangkuman pelbagai gambar mereka bersama dalam video berkenaan telah membuatkan netizen sebak. Rata-ratanya berharap supaya Sharnaaz dapat membuat keputusan terbaik untuk menyelamatkan rumah tangganya.

Buat yang terbaik sebagai ketua keluarga, suami dan ayah

Sesungguhnya Allah sebaik-baik perancang…Semoga dipermudahkan

Perkahwinan yang dah ada cahaya mata, sayang kalau tak dipertahankan

Sumber : Instagram Sharnaaz Ahmad

Nak lagi cerita-cerita viral?

Install Kisah Dunia
×