Cinta & Perhubungan

[VIDEO] Dapat Surprise Hamil Anak Sulung, Reaksi Keluarga Ini Bikin Sebak!

Sudah menjadi kebiasaan bagi p4sangan yang baru bergelar suami isteri untuk merancang keluarga mereka sebaik-baiknya. Hal ini kerana perkara sedemikian memrluk4n banyak persediaan, terutamanya dari segi kewangan. Namun jika sudah sampai masa untuk mereka menimang zuriat lebih awal, itu adalah rezeki daripada Yang Maha Esa seperti yang berlaku pada p4sangan Nabila dan Ashraf ini.

BACA: Menangis Saat Nikahkan Anak Gadis, Reaksi ‘Priceless’ Bapa Ini Undang Sebak!

Melangsungkan perkahwinan sekitar bulan 8 tahun lalu, Nabila ada menyatakan bahawa dia dan suami tidak ada rancangan pun untuk memulakan keluarga mereka sendiri sehinggalah betul-betul stabil.

Malah suaminya juga pernah menyuruhnya tunggu sehingga 6 tahun sebelum menimang cahaya mata. Tapi berkat kekuasaan-Nya, Nabila telah disahkan positif hamil anak sulung mereka, dan sempat membuat video tentang reaksi ahli keluarganya semasa mendapat tahu berita tersebut dalam bentuk kejutan daripadanya

Ternyata Allah adalah sebaik-baik perancang…tak tahupun rezeki ini datang kepada kami

Ternyata video yang sangat bermakna itu telah menyentuh hati ramai netizen, sehingga meraih lebih 22 ribu retweet! Rata-rata mereka mengucapkan tahniah dan terharu dengan kisahnya.

Orang lain yang pregnant…aku pulak yang tisu

Nenek full of love…semoga sentiasa sihat mama & baby

So sweet! Semoga dipermudahkan segalanya…

Sumber: IG nanora_ & Twitter nabeelasara