Cinta & Perhubungan Hiburan

[VIDEO] “Dalam Maksudnya..” – Bella Cover Lagu DS Siti Nurhaliza Undang Sebak

Pada awal bulan lalu, kecoh tentang krisis rumah tangga yang melanda seorang pelakon dan penyanyi kelahiran Singapura Aliff Aziz dengan isterinya, Bella Astillah. Segalanya bermula apabila Bella bertindak membuat pendedahan di Instagram tentang kecurangan Aliff dengan seorang aktres wanita. Disebabkan isu ini, Aliff teruk dihentam ramai apabila mereka mempersoal kredibilitinya sebagai seorang lelaki dan suami.

BACA : “Saya Maafkan Yang Terlibat..” – Isu Rumah Tangga Viral, Bella Nak Move On?

Namun, semuanya berakhir apabila Bella telah pun memaafkan si pelaku dan mahu move on. Terbaru, Bella telah memuat naik satu videonya sedang menyanyi sebuah lagu yang bertajuk Wanita daripada Dato’ Seri Siti Nurhaliza.

“Aku wanita, aku kaum hawa..Yang memang rapuh hatinya..”

Menurut kapsyen Bella, dia menyanyikan lagu ini atas permintaan ramai yang mahukan dia berbuat demikian ditambah pula dengan krisis rumah tangganya sangat sesuai dengan liriknya.

Ternyata, nyanyiannya telah undang rasa sebak dalam kalangan netizen apabila rata-rata mereka seperti dapat merasai apa yang dirasakan oleh Bella ini serta meninggaIkan komen di ruangan entri tersebut.

Begitu dalam maksudnya..semoga Bella terus kuat

Best suara kena dengan masalah sekarang..dengar pun menusuk betul..

OMG..cara awak menyampaikannya tulus daripada hati..

Sebaknya dengar Bella nyanyi..suara sedap sangat..

Haih sempurna bah kau ni tapi kau buat dia begini Aliff Aziz!!!!

Asal lagu ni jadi sebakkkk. Semoga terus kuat Bella!

Sumber : bellaastillah

[instagram-feed]