Viral

[VIDEO] Curi Dengar Bos Meeting, Staff Tak Sedar Bayangnya Nampak Dari Dalam

[VIDEO] Curi Dengar Bos Meeting, Staff Tak Sedar Bayangnya Nampak Dari Dalam 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Dalam sesebuah organisasi yang beroperasi dalam pejabat, mereka selalu menganjurkan meeting untuk membincangkan pelbagai perkara penting sesama pihak majikan dan juga staf. Ketika mesyuarat berlangsung, terdapat pelbagai kerenah yang dapat kita saksikan tidak kiralah daripada orang bawahan atau atasan. Perlu fokus sepanjang perbincangan, namun lain pula situasi yang berlaku dalam perjumpaan sebuah syarikat ini.

BACA : [VIDEO] Pelanggan Syok Makan, Pekerja Sibuk Bertukang Tak Ada Waktu Lain..

Curi-curi dengar meeting tapi tak sedar orang dalam dah nampak bayang

Semua staf yang terlibat bersama seorang bos berbaju biru sudah bersedia untuk memulakan diskusi di dalam bilik mesyuarat. Akan tetapi, konsentrasi mereka seakan-akan terganggu dengan kelibat satu bayang-bayang yang jelas kelihatan di balik dinding. Tidak sedar dirinya sudah ‘terkantoi’, seorang lelaki terus-terusan mencuri-curi dengar perbincangan yang sedang berlangsung itu dengan penuh berani. Lebih melucukan apabila orang di dalam pula sempat merakamkan detik kelakar berkenaan diselangi dengan bunyi ketawa yang cukup besar.


@laobamizhixiaohanbao1

#funny #nice #foryou #comedy #tiktok

♬ オリジナル楽曲 – 老八密制小汉堡

Dia pun tak tahu orang kat dalam dah tahu…Bilik kedap bunyi agaknya

Meraih berjuta-juta tontonan sejak dimuatnaik ke laman TikTok tersebut, netizen mengakui sangat terhibur lagi-lagi apabila mendengar bunyi tawa kuat di sebalik video. Dalam pada itu, ramai berpendapat mungkin bilik berkenaan adalah kedap bunyi dan sebab itulah dia sendiri sukar mendengar percakapan orang di dalam.

[VIDEO] Curi Dengar Bos Meeting, Staff Tak Sedar Bayangnya Nampak Dari Dalam 2

[VIDEO] Curi Dengar Bos Meeting, Staff Tak Sedar Bayangnya Nampak Dari Dalam 3

[VIDEO] Curi Dengar Bos Meeting, Staff Tak Sedar Bayangnya Nampak Dari Dalam 4 [VIDEO] Curi Dengar Bos Meeting, Staff Tak Sedar Bayangnya Nampak Dari Dalam 5

Sumber : TikTok laobamizhixiaohanbao1

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia


Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.


Samsung Galxy note 20
Portal Cari Jodoh Muslim

Tonton Video Pilihan

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram

Kisah Dunia Nak cerita viral & trending setiap hari? Tidak Ya