Viral

[VIDEO] Pelanggan Syok Makan, Pekerja Sibuk Bertukang – “Tak Ada Waktu Lain..”

[VIDEO] Pelanggan Syok Makan, Pekerja Sibuk Bertukang - "Tak Ada Waktu Lain.." 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Semenjak Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP) dilaksanakan pada Jun lalu, ramai antara kita yang telah memulakan rutin harian seperti biasa. Ada juga yang mengambil peluang untuk keluar meluangkan masa dengan rakan-rakan. Namun tatkala bersama dengan mereka, pasti terdapat perkara mencuit hati seperti yang berlaku pada dua orang jejaka ini.


BACA: [VIDEO] Viral Kereta Terpacak Atas Meja Pasar, Lawaknya Masih Selamba Beli Ikan

Memang tak ada waktu lain ke dia nak repair meja ni…mampu pandang kosong je

Menerusi paparan video di Twitter, Syed Nur dilihat berada di sebuah premis bersama dengan rakannya iaitu Shahrizan yang sedang menikmati makanan. Namun ketika menjamah hidangan tersebut, konsentrasinya terganggu selepas meja mereka bergegar gara-gara diketuk oleh dua orang pelayan kedai berkenaan. Lucunya, pemuda itu kelihatan seperti tidak mampu berkata apa-apa dan hanya memandang kosong tindakan pekerja yang sibuk nak bertukang.


Mesti dia ni penyabar…pekerja pula macam tak ada common sense je

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terhibur apabila melihat reaksi muka lelaki berkenaan yang seolah-olah terpaksa bertenang melihat kejadian tersebut. Bukan sahaja memintanya supaya bersabar, malahan mereka juga turut menganggap tindakan pelayan premis berkenaan tidak patut berlaku kerana mengganggu pelanggan. Secara keseluruhan, video itu telah berjaya meraih lebih 100 ribu jumlah tontonan setakat ini.


[VIDEO] Pelanggan Syok Makan, Pekerja Sibuk Bertukang - "Tak Ada Waktu Lain.." 2

[VIDEO] Pelanggan Syok Makan, Pekerja Sibuk Bertukang - "Tak Ada Waktu Lain.." 3

[VIDEO] Pelanggan Syok Makan, Pekerja Sibuk Bertukang - "Tak Ada Waktu Lain.." 4

Sumber: Twitter Syednur_

Kisah Dunia Advertisement Slot

Sharing is caring!

Telegram