Viral

[VIDEO] Cemas Ingat Gadis Dilarikan Depan Rumah, Tak Sangka Ending Cringe Habis

[VIDEO] Cemas Ingat Gadis Dilarikan Depan Rumah, Tak Sangka Ending Cringe Habis 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Tak dinafikan, golongan wanita sentiasa menjadi sasaran jenayah kerana disifatkan lemah dan kurang pengetahuan dalam mempertahankan diri. Maka, mereka disarankan untuk sentiasa berhati-hati dan juga peka terutamanya jika sedang bersendirian.


BACA: [VIDEO] Melompat Gadis Dikejar, Itik Gatal Terima Padah Dilibas Beg Tangan

Tengah duduk tunggu depan pagar rumah…tiba-tiba bangun terus lari secepatnya

Menerusi satu video rakaman CCTV yang tular di Twitter, seorang gadis dilihat sedang duduk di hadapan pagar rumahnya seolah-olah menunggu sesuatu. Walau bagaimanapun, tiba-tiba saja datang sebuah kereta berwarna kelabu gelap berhenti di hadapannya. Namun gelagatnya yang terus berlari sebaik driver itu keluar nyata menimbulkan rasa cemas.

[VIDEO] Cemas Ingat Gadis Dilarikan Depan Rumah, Tak Sangka Ending Cringe Habis 2

Pemandu pun sakan lari sekali…Plot twist rupanya berebut nak buka pintu kereta

Driver itu yang dilihat menyarung hoodie turut sama berlari seperti ingin mengejarnya dari arah bertentangan. Akan tetapi jangkaan ramai meleset apabila mereka rupa-rupanya bergegas kerana berebut untuk membuka pintu kereta tersebut. Mengalah dengan sikap gentleman lelaki tersebut, gadis itu akhirnya masuk perlahan-lahan ke dalam kenderaan.


Marah betul tengok video ni…Ingatkan dah nak kena bawak lari

Meskipun tidak diketahui apakah status sebenar kedua-duanya sama ada bercinta atau suami isteri, namun netizen nyata terhibur dengan paparan CCTV tersebut. Hal ini kerana pada awalnya rmai menyangka itu adalah sedutan kejadian jenayah.


[VIDEO] Cemas Ingat Gadis Dilarikan Depan Rumah, Tak Sangka Ending Cringe Habis 3

[VIDEO] Cemas Ingat Gadis Dilarikan Depan Rumah, Tak Sangka Ending Cringe Habis 4

[VIDEO] Cemas Ingat Gadis Dilarikan Depan Rumah, Tak Sangka Ending Cringe Habis 5

Sumber: Twitter Comfy Asian 

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Majlis Melamar Tayang Di Live TV Selama 6 Jam, Aktor Nangis Tengok Bakal Isteri
🔥Ibu Tunggu Hari Bersalin Dikecam Tayang Makan Nanas, Betul Ke Janin Akan Gugur?
🔥Sempat Berbalas Ayat Masa Perit Bersalin, Scene ‘Tak Logik’ RASN Curi Tumpuan

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram