Semasa

[VIDEO] Melompat Gadis Dikejar, Itik ‘Gatal’ Terima Padah Dilibas Beg Tangan

[VIDEO] Melompat Gadis Dikejar, Itik 'Gatal' Terima Padah Dilibas Beg Tangan 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Pasti ada orang yang pernah merasai pengalaman dikejar oleh binatang sebelum ini. Biasanya yang selalu kita dengan adalah kejadian ‘disudu’ angsa garang atau pun disondol lembu. Walau bagaimanapun, lain pula dengan kisah seorang gadis ini apabila dirinya malah menjadi sasaran seekor itik peliharaan.


BACA: [VIDEO] Panik Dikejar Angsa, Cara Mak Cik Ini Selamatkan Diri Sumpah Power Gila

Tengah jalan tiba-tiba boleh pulak kena kejar dengan itik…Terus libas kepala tapi tetap tak lari

Menerusi satu perkongsian video TikTok Ladymeey, gadis tersebut sedang berjalan berlegar-legar di perkarangan rumahnya sebelum dikejar seekor itik. Dia yang terkejut dengan kejadian berlaku secara tiba-tiba itu dilihat pantas menggunakan beg tangannya untuk melibas kepala haiwan berkenaan tetapi masih tidak berganjak. Akhirnya seorang lagi ahli keluarganya datang untuk membantu dengan membawa sebatang berus lantai. Peristiwa tidak disangka-sangka itu turut disaksikan oleh bapa saudaranya yang sempat merakam sambil ketawa.

@ladymeey93

Igtkan angsa je mcm ni. Itik pun mngejar 😂 Maaf quality vid kurang helokk 😂 Uncle yg rakam. Dia boleh gelak je sambil rakam. Hahaha 🤣 #fyp #ohno

♬ Oh No – Kreepa

Mesti itik tu jantan, sebab lawa sangat ni…Itu yang sampai terpikat habis, nasiblah nak

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen sangat terhibur dengan nasib yang menimpa gadis berkenaan. Selain itu, ada juga yang berseloroh kasihan melihat itik tersebut apabila kepalanya dilibas dengan beg tangan berkenaan. Mereka turut tidak menyangka haiwan itu akan bertindak ganas seperti seekor angsa.


[VIDEO] Melompat Gadis Dikejar, Itik 'Gatal' Terima Padah Dilibas Beg Tangan 2

[VIDEO] Melompat Gadis Dikejar, Itik 'Gatal' Terima Padah Dilibas Beg Tangan 3

[VIDEO] Melompat Gadis Dikejar, Itik 'Gatal' Terima Padah Dilibas Beg Tangan 4

Sumber: TikTok Ladymeey

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram