Hiburan Santai Viral

[VIDEO] “Aku Pula Cair” – Press Twist Pull Lelaki Ini Buat Ramai Tersenyum!

Baru-baru ini media sosial heboh dengan lambakan kompilasi Press Twist Pull yang popular di luar negara. Cabaran ini dilakukan dengan beberapa perkataan pada tangan kemudian orang tersebut perlu mengikut arahan yang ditulis. Tidak terkecuali, negara kita juga turut terpalit dengan cabaran ini oleh individu tersebut lalu dikongsikan di media sosial masing-masing.

BACA : “Kegilaan Apakah Ini?” – Jururunding Parent Connect Kritik Cheese Challenge

Viral kompilasi Press Twist Pull Tik Tok 

Begitulah dikongsikan oleh saudara Zikry Ramli menerusi laman Twitter miliknya yang memaparkan gelagat beberapa rakannya mengikut setiap arahan pada tangannya sehinggakan mereka menjadi ‘blushing’ malah ada juga membalasnya.

Press-Twist-Pull-Tadaaaaa

Ternyata reaksi ‘malu-malu’ yang ditunjukkankan oleh rakan-rakannya ini turut menarik perhatian ramai apabila rata-rata netizen turut terhibur dan tersenyum sendiri.

Hahahaha aku senyum sorang-sorang

Part 0:47 love you too hahaha comelnya

Tak aku yang lebih2 senyum apahal..

Sweetnya dia layan kawan2 macam tu..aku pulak cair tengok

Mende aku sengih kerang busuk ni..

Sumber : Twitter _ollieeeeeeee Youtube It’s My Life