Cinta & Perhubungan Semasa Viral

[VIDEO] Air Muka Sedih Jumpa Anak, Ramai Doakan Hubungan Sharnaaz & Nabila

[VIDEO] Air Muka Sedih Jumpa Anak, Ramai Doakan Hubungan Sharnaaz & Nabila

Sharing is caring!

Ura-ura permasalahan rumahtangga antara pelakon Sharnaaz Ahmad dan kakak kepada selebriti terkenal Neelofa iaitu Noor Nabila baru-baru ini menjadi spekulasi ramai. K0nflik tercetus sejak Sharnaaz dilihat semakin kerap berkongsi status di IG story yang berbaur sedih dan sering menyatakan kerinduan terhadap anaknya. Malah, pas4ngan ini juga dilihat tidak memuat naik gambar atau video bersama-sama seperti sebelum ini.

BACA: “Isteri Akan Buat Apa Saja Untuk Rumahtangga”- Elvina Jawab Isu Meroyan

Sebaliknya kedua-dua Instagram selebriti ini kini dipenuhi dengan gambar anak pertama mereka, Jebat Jayden atau lebih mesra dengan gelaran Baby J.

[VIDEO] Air Muka Sedih Jumpa Anak, Ramai Doakan Hubungan Sharnaaz & Nabila

[VIDEO] Air Muka Sedih Jumpa Anak, Ramai Doakan Hubungan Sharnaaz & Nabila

[VIDEO] Air Muka Sedih Jumpa Anak, Ramai Doakan Hubungan Sharnaaz & Nabila

Status IG yang pernah dimuatnaik Nabila ketika kedinginan rumahtangga mereka mula dihidu netizen.

[VIDEO] Air Muka Sedih Jumpa Anak, Ramai Doakan Hubungan Sharnaaz & Nabila

Bukan itu sahaja, netizen juga mula perasan bahawa Sharnaaz dan Noor Nabila sudah tidak mengikuti laman IG masing-masing, malah Sharnaaz pula sudah unfollow semua laman IG keluarga mertuanya.


[VIDEO] Air Muka Sedih Jumpa Anak, Ramai Doakan Hubungan Sharnaaz & Nabila

[VIDEO] Air Muka Sedih Jumpa Anak, Ramai Doakan Hubungan Sharnaaz & Nabila

Sikap mereka di media sosial telah menimbulkan persoalan netizen yang rata-ratanya membuat spekulasi bahawa mereka sudah tidak tinggal sebumbung lagi memandangkan Sharnaaz sering berkongsi status meluahkan kerinduannya terhadap anak. Terbaru di IG, Sharnaaz telah berkongsi satu video dirinya bersama anak comelnya, Baby J.

Semoga Allah berkati perjalanan kita selamanya

Di sebalik kecomelan Baby J, air muka sedih Sharnaaz Ahmad yang ketara dilihat menjadi perhatian netizen dalam video tersebut.

[VIDEO] Air Muka Sedih Jumpa Anak, Ramai Doakan Hubungan Sharnaaz & Nabila

Nampak baba Jebat macam sebak 

[VIDEO] Air Muka Sedih Jumpa Anak, Ramai Doakan Hubungan Sharnaaz & Nabila

Walau muka rock.. air muka nampak sedih sayu sangat 

[VIDEO] Air Muka Sedih Jumpa Anak, Ramai Doakan Hubungan Sharnaaz & Nabila

Muka Baba macam ada masalah je 

[VIDEO] Air Muka Sedih Jumpa Anak, Ramai Doakan Hubungan Sharnaaz & Nabila

[VIDEO] Air Muka Sedih Jumpa Anak, Ramai Doakan Hubungan Sharnaaz & Nabila

Di ruangan komen, ramai yang mendoakan rumahtangga mereka dan menasihati Sharnaaz sebagai ketua keluarga supaya terus bersabar dan mengalah demi kebaikan keluarga mereka.


Insyaallah dah lepas 5 tahun akan mula rasa selesa 

[VIDEO] Air Muka Sedih Jumpa Anak, Ramai Doakan Hubungan Sharnaaz & Nabila

Tolonglah settle baik2…bergaduh memang asam garam

[VIDEO] Air Muka Sedih Jumpa Anak, Ramai Doakan Hubungan Sharnaaz & Nabila

[VIDEO] Air Muka Sedih Jumpa Anak, Ramai Doakan Hubungan Sharnaaz & Nabila

Namun begitu, ada juga netizen yang mengkritik sikap segelintir masyarakat yang gemar membuat spekulasi melulu berdasarkan apa yang dilihat di media sosial. Sedangkan, Sharnaaz dan Nabila sendiri tidak menyatakan secara rasmi bahawa mereka sedang dilanda masalah rumahtangga.

Ni spekulasi je..  

[VIDEO] Air Muka Sedih Jumpa Anak, Ramai Doakan Hubungan Sharnaaz & Nabila

Kenapa korang assume diorang gaduh? pandai2 cakap 

[VIDEO] Air Muka Sedih Jumpa Anak, Ramai Doakan Hubungan Sharnaaz & Nabila

[VIDEO] Air Muka Sedih Jumpa Anak, Ramai Doakan Hubungan Sharnaaz & Nabila

Sumber: IG sharnaazahmad


Nak cerita lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia di https://t.me/kisahdunia

Sharing is caring!

Facebook

Telegram