Cinta & Perhubungan Hiburan

“Isteri Akan Buat Apa Saja Untuk Rumahtangga” – Elvina Jawab Isu Meroyan

Sejak kebelakangan ini, gosip mengenai pergolakan rumah tangga aktres jelita, Elvina Mohamad dengan suaminya, Datuk Haniff Borhan mendapat perhatian ramai kerana dikatakan berpunca gara-gara kehadiran orang ketiga dalam hubungan mereka. Namun wanita penjual insurans yang terpalit dalam isu ini kemudiannya bertindak untuk membalas balik tuduhan Elvina dengan menyatakan yang dia meroyan akibat masih dalam pantang.

BACA: “Saya Bukan Perampas” – Fify Razak Bidas Fitnah Elvina Mohamad Dan Tunjuk Bukti

Dalam satu temuramah melalui panggilan telefon oleh wartawan rancangan artis sensasi, Melodi baru-baru ini, pelakon drama Isteri Untuk Diiktiraf ini menafikan sekeras-kerasnya yang isu berkenaan rumahtangganya adalah untuk meraih publisiti orang ramai. Dia memang kecewa dengan tindakan wanita itu kerana perbualan bersama suaminya dikatakan sudah ‘melencong’ daripada topik insurans untuk anak sulung mereka.

Berpantang, Rumahtangga Diganggu?

Isu Meroyan

Dalam temubual tersebut, Elvina mengulas tentang kenyataan wanita itu yang melabelnya ‘meroyan’. Menurutnya, walaupun masih berpantang tetapi dia masih lagi boleh berfikir secara waras dan tahu bezakan antara yang betul dan yang salah.

Padam foto suami di IG

Selain itu, berkenaan dengan pemadaman semua foto Datuk Haniff di laman IG miliknya, Elvina menyifatkan tindakan itu sebagai satu bentuk amaran kepada suaminya kerana kedua-dua mereka bersalah dalam isu terbabit. Jika tiada angin, masakan pokok boleh bergoncang.

Nasihat untuk semua wanita di luar sana

Di penghujung video terbabit, dia menyeru sekali lagi kepada semua wanita di luar sana agar tidak menimbulkan lagi syak wasangka dengan menjalin hubungan dengan suami orang. Walaupun wanita itu dikatakan bermesej dengan suaminya dengan emoticon yang mencurigakan dengan Haniff, ianya telah menyimpang jauh daripada tujuan asal untuk menjual polisi insuran.

Sumber: YouTube TV3MALAYSIA Official & IG elvinamohamad

[instagram-feed]