Hiburan Semasa

Seminggu Demam On Off, Ambil 1njection Pun Tak Jalan. Rupanya Syifa Melvin…

Syifa Melvin dikenali sebagai social media influencer yang juga merupakan adik kepada pelakon popular Syatilla Melvin. Wajahnya yang manis dan petah berkata-kata membuatkan ramai orang senang akan kehadirannya untuk buat review sesuatu produk, menghadiri majlis-majlis perasmian tertentu, dan menjadikan dirinya sebagai model hijabista. Dari situlah namanya semakin menjadi perhatian ramai orang.

BACA: [VIDEO] Sebab Dia B*doh Khas Buat Mereka Yang Ingin Move On Syifa Melvin Beri Nasihat Padu

Baru-baru ini Syifa ada memuat naik foto melalui laman Instagram yang memaparkan dirinya sedang berada di sebuah h0spital di Damansara. Menurutnya, dia mengalami demam selama seminggu dan telah mengambil 1njecti0n tetapi masih belum kebah.

Akibat masih belum sembuh, Syifa telah pergi ke h0spital untuk membuat ujian d4rah. Apa yang mengejutkan adalah keputusan menunjukkan dia positif Inf1uenza A.

Syifa juga mengatakan bahawa bah4ya sekiranya tidak mendapatkan rawatan di h0spital dengan kadar segera dan makan ubat antiviral untuk mengelakkan virus ini terus merebak kepada orang ramai serta jangan ambil mudah akan perkara ini.

Berikut adalah sedikit info mengenai virus Inf1uenza A bagi golongan yang berisik0 tinggi dapat komplikasi teruk dan langkah-langkah pencegahan untuk memberi pengetahuan umum kepada orang ramai.

Kredit : KKM
Kredit : KKM

Rata-rata netizen mendoakan supaya Syifa kembali sembuh dan mendoakan kesihatannya.

Semoga cepat sembuh Syifa

Dapatkan rehat secukupnya

Semoga kembali sihat seperti sediakala..amin..

Sumber : Syifa Melvin

[instagram-feed]