Cinta & Perhubungan Santai

[VIDEO] Ada Ramai Peminat, Anak Syurga Erma Fatima Malu Jadi Perhatian Di IG!

Walaupun sibuk dalam karier seni sebagai pelakon dan pengarah serta usahawan produk tempatan, namun Erma Fatima yang merupakan seorang ibu tunggal tidak ketinggalan meluangkan masa bersama anak-anak angkatnya. Melalui entri di Instagram, beliau rajin berkongsi gambar dan video tentang keluarganya, terutama yang melibatkan Citra, seorang remaja istimewa yang kini sudah berusia 17 tahun.

BACA: “Saya Upload Bukan Untuk Simpati”- Erma Fatima Kongsi Cerita Anak Syurganya

Melalui beberapa video yang dikongsikannya baru-baru ini, telah memaparkan gelagat Citra ketika di dalam pusat membeli belah. Melalui Erma Fatima, Citra kini sudah mempunyai peminat sehinggakan ada yang ingin bergambar dengannya jika terserempak di luar.

Awak popular ye.. orang nak amik gambar dengan awak

Satu hari, Citra telah bertanya pada ibu angkatnya. Kenapa orang menyukai dirinya? Adakah kerana keadaannya yang sebegitu? Atau adakah kerana dia anak syurga?

Saya kata ye.. dia senyum.. Sebak aku. Tak sangka ramai suka Citra 

Seperti gadis lain, Citra juga mempunyai naluri yang sama iaitu suka bila dirinya dipuji cantik. Erma Fatima juga mendedahkan sikap Citra yang suka membaca komen-komen dan mesej-mesej netizen terhadapnya di IG apabila mendapat telefon di tangan. Lihat sahaja video di bawah ini..

Awak baca orang puji-puji awak.. awak syoklah kan? 

Ketika diusik ibunya, Citra kelihatan malu-malu kucing apabila kantoi terlalu khusyuk membaca komen dan mesej di IG. Walaupun suka anaknya diterima masyarakat, Erma tetap juga berpesan kepada Citra supaya jangan lupa diri dan lalai dengan segala pujian yang bersifat sementara itu.

Hakikatnya, ruangan komen Erma Fatima seringkali dibanjiri dengan kata-kata pujian daripada netizen setiap kali beliau berkongsi video tentang Citra.

Aunty sayang Citra.. Aunty suka Citra 

Hati dia jujur, bersih, tiada prasangka seperti kita semua 

Citra memang cantik.. senyuman ikhlas dari hati yg bahagia 

Terdahulu, Erma Fatima ada memberitahu bahawa Citra bukanlah seorang remaja autisme, sebaliknya menghidap sedikit masalah otak semasa di dalam kandungan ibunya kerana pengambilan ubat.

Sumber: IG ermafatima

[instagram-feed]