Inspirasi

Throwback Post Lama Di FB, MUA Bellaz Dedah Sisi Pencetus Semangat Berjaya!

Nama make up artist Nur Nabilah Zulyadaini atau lebih dikenali sebagai MUA Bellaz tidak perlulah diperkenalkan lagi. Dia adalah antara jurusolek yang terkemuka di Malaysia pada masa kini dan telah berjaya membuka empayar atas namanya sendiri. Dia juga tidak l0kek untuk berkongsi ilmu berkaitan solekan kepada orang ramai, sama ada menerusi program kursus khas, atau di platform media sosial seperti Facebook dan Instagram live.

BACA : “Dulu Kerja Asingkan Ikan..” – Kisah MUA Bellaz Ini Jadi Inspirasi Ramai!

Biarlah orang kutuk make up macam h4ntu..

Terbaru, Bella ada memuat naik posting lamanya di laman FB yang bertarikh 26 Jun 2015 di mana pada awal-awal dia menceburi bidang ini. Menurut Bella, walaupun dulu susah namun dia tetap ada impian untuk berjaya dan mengubah kehidupannya sekeluarga.

Dulu tak pandai shading hidung, tengoklah kening kami

Mengingati akan perkara 4 tahun lalu itu telah membuatkan Bella berasa sedih. Namun, dalam masa yang sama Bella meluahkan rasa syukur walaupun masih berjinak-jinak dalam bidang solekan ini.

Perkongsian Bella ini turut menarik perhatian ramai apabila rata-rata netizen sangat terinspirasi dengan perjalanan yang ditempuhi sepanjang menempa nama sehingga berjaya.

Di langit suara ini didengari & hari ini Bella dilimpahi rezeki melimpah ruah

Sungguh2 merendah dari dulu sampai sekarang, tak lupa diri walaupun dah berjaya

Impian jadi kenyataan siapa sangka berkat usaha Bella sekarang dah naik & ramai peminat

Terbaik Bella Allah dengar segala luahan. Yang hina dulu, mesti terkunci mulut

Sumber : FB MUA Bellaz