Semasa

Terakam Suara Menangis Dalam Toilet, Cerita Benar Lelaki Ini Buat Ramai Seram!

Dalam dunia ini, manusia itu berkongsi kehidupan dengan makhluk ghaib yang tidak dapat dilihat dengan mata kasar. Namun demikian, semuanya itu merupakan makhluk ciptaan Allah SWT dan tiada siapa boleh menafikan kekuasaan-Nya. Meskipun begitu, makhluk ghaib ini juga kadangkala ‘sengaja’ memunculkan diri mereka untuk menakutkan manusia, terutamanya di kawasan yang sunyi.

BACA :Β Diekori β€˜Entiti Misteri’, Dato Fazley Yaakob Kongsi Pengalaman Pelik Di China

Begitulah perkongsian video oleh saudara Hatta juga seorang anggota b0mba menerusi laman Twitter mengenai rakaman suara ‘entiti’ seperti menangis sewaktu baru keluar dari tandas dan pada masa yang sama dia sedang membuat Instagram (IG) story.

Serius seram..apa yang aku dengar tu sama tak macam korang dengar

Betul terjadi..tak pasti suara tu dari arah mana

Suruh member dengar..senyap tak kata apa, tergamam

Berselubung selimut..bunyi burung hantu

Terlelap bertemankan surah Yassin

Pernah berlaku..peliknya saya sorang dengar..

Mungkin ada yang ganggu tempat dia..

Lokasi sama dalam video yang dirakam tanpa sengaja

Jelas sekali perkongsian lelaki ini telah membuatkan ramai seram apabila rata-rata netizen turut meremang bulu roma dengar serta meninggaIkan komen mereka menerusi entri tersebut.

Seram sejuk rasa badan..meremang bulu aku

Y4 Allah macam ni lah aku dengar benda tu nangis tapi lagi sayu

Dengar sekali pon da meremang weh..

Kalau tengok siang pun meremang apatah malam

Sumber : Twitter Herddy93

like
love
1
haha
wow
sad
angry