Cinta & Perhubungan Viral

Tengah Mengandung Suami Sapu Syer 100%, Isteri Dedah Tertipu Hampir 3 Tahun

Tengah Mengandung Suami Sapu Syer 100%, Isteri Dedah Tertipu Hampir 3 Tahun 1
Jawatan Kosong

Sharing is caring!

Satu pendedahan yang dibuat seorang usahawan terkenal Nur Amirah mengenai suaminya sendiri baru-baru ini cukup mengejutkan. Siapa sangka, lelaki yang dikahwini iaitu El Azman telah pun menyingkirkan namanya daripada syarikat tanpa pengetahuannya sama sekali.


BACA: Nampak Mewah Lepak Dengan Kawan, Ramai Founder Sebenarnya Tumpang Rezeki Bini

Mental memang betul-betul breakdown lately…Terima kasih yang bagi kata semangat dan mendoakan

Terbaru menerusi beberapa posting di IG Story, Nur Amirah mengakui cukup down untuk ketika ini susulan pendedahannya tempoh hari. Walau bagaimanapun, wanita tersebut bersyukur kerana ramai tampil memberikan kata-kata semangat serta mendoakan urusannya dipermudahkan.

Tengah Mengandung Suami Sapu Syer 100%, Isteri Dedah Tertipu Hampir 3 Tahun 2

Tengah Mengandung Suami Sapu Syer 100%, Isteri Dedah Tertipu Hampir 3 Tahun 3

Kalau I ni tak minta separate, sampai ajal tak tahu aku hidup sebagai nothing

Dalam pada itu, pengusaha tersebut mendedahkan namanya telah dibuang daripada saham syarikat sejak 2018 lagi tanpa pengetahuan. Sedangkan Amirah waktu itu sedang mengandungkan anak kedua mereka. Segala maklumat tersebut pula hanya terbongkar selepas wanita berkenaan meminta peguam untuk mencari tahu soal haknya untuk urusan berpisah.


Tengah Mengandung Suami Sapu Syer 100%, Isteri Dedah Tertipu Hampir 3 Tahun 4

Tengah Mengandung Suami Sapu Syer 100%, Isteri Dedah Tertipu Hampir 3 Tahun 5

Tengah Mengandung Suami Sapu Syer 100%, Isteri Dedah Tertipu Hampir 3 Tahun 6

Rupanya jadi macam anak patung kat tepi kot…Atau perhiasan nak tunjuk kat orang dah complete

Selepas berkahwin, Amirah mengakui meletakkan sepenuh kepercayaan kepada si suami untuk menguruskan perniagaan. Namun ibu kepada dua anak tersebut merasakan seperti sudah tertipu hidup-hidup dan hanya dipergunakan seperti perhiasan. Bukan itu sahaja, lelaki berkenaan juga enggan bekerjasama untuk melepaskannya berpisah.


Tengah Mengandung Suami Sapu Syer 100%, Isteri Dedah Tertipu Hampir 3 Tahun 7

Tengah Mengandung Suami Sapu Syer 100%, Isteri Dedah Tertipu Hampir 3 Tahun 8

Tengah Mengandung Suami Sapu Syer 100%, Isteri Dedah Tertipu Hampir 3 Tahun 9
Kredit Foto: Sweet Pictures

Sumber: Instagram Nuramirah 

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Propa Dirasuk & Jelir Lidah, Watak Lola & Che Yah Dalam Dukun Diva Dipuji Lawak
🔥Genggam Kuat Katil Ketika Contraction, Ramai Kesian Muka Almy Nadia Merah Padam
🔥Posisi Kek 5 Tingkat Uqasha & Kamal Jadi Bualan, Risau Pengantin Termasuk Kolam

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Youtube

Facebook