Cinta & Perhubungan Viral

Nampak Mewah Lepak Dengan Kawan, Ramai Founder Sebenarnya Tumpang Rezeki Bini

Nampak Mewah Lepak Dengan Kawan, Ramai Founder Sebenarnya Tumpang Rezeki Bini 1
Jawatan Kosong

Sharing is caring!

Beberapa hari yang lalu, kecoh apabila seorang usahawan wanita terkenal iaitu Nur Amirah mendedahkan di IG Live dirinya telah pun dikhianati oleh suaminya sendiri iaitu El Azman. Rupa-rupanya, selama ini lelaki berkenaan telah ‘membuang’ nama si isteri daripada syarikat milik mereka.


BACA: 3 Tahun Terlantar Lepas Lahirkan Anak, Suami Setia Tak Berganjak Di Sisi Isteri

Kadang-kadang hak seorang isteri tu suami susah nak utamakan…Brand tu kami kenal sebab Mira

Susulan isu viral tersebut, seorang wanita bernama Dyana Sofia turut terpanggil memberikan nasihat. Jelasnya, dia akui pada awalnya cukup terkejut dengan kisah berkenaan memandangkan turut mengenali Nur Amirah sebagai individu yang menaikkan jenama syarikat tersebut.

Nampak Mewah Lepak Dengan Kawan, Ramai Founder Sebenarnya Tumpang Rezeki Bini 2

Nampak Mewah Lepak Dengan Kawan, Ramai Founder Sebenarnya Tumpang Rezeki Bini 3

Si suami kemain nampak mewah lepak dengan kawan…Tapi hakikatnya disisi tu isteri yang ada bersama

Namun sebenarnya di luar sana, ramai sekali founder atau usahawan yang menumpang rezeki isteri masing-masing sahaja. Ketika pasangan sedang bertungkus lumus menjalankan bisnes siang dan malam, yang lelaki pula sakan keluar melepak dengan cukup mewah bersama rakan-rakan lain. Lama kelamaan, mereka berubah dan menjadi lupa diri serta mula abaikan tanggungjawab.


Nampak Mewah Lepak Dengan Kawan, Ramai Founder Sebenarnya Tumpang Rezeki Bini 4

Nampak Mewah Lepak Dengan Kawan, Ramai Founder Sebenarnya Tumpang Rezeki Bini 5

Haritu tengok Mira dah get back dengan El…Rupanya tahan lama tapi tak terluah

Oleh sebab itu, Dyana turut menekankan kisah Nur Amirah sewajarnya dijadikan sebagai satu pengajaran. Tegasnya, seorang isteri perlu mengambil tahu tentang hak sendiri dalam sebuah perkahwinan bagi mengelakkan ditipu hidup-hidup.


Nampak Mewah Lepak Dengan Kawan, Ramai Founder Sebenarnya Tumpang Rezeki Bini 6

Nampak Mewah Lepak Dengan Kawan, Ramai Founder Sebenarnya Tumpang Rezeki Bini 7

Sumber: Facebook Dyana Sofia 

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Propa Dirasuk & Jelir Lidah, Watak Lola & Che Yah Dalam Dukun Diva Dipuji Lawak
🔥Genggam Kuat Katil Ketika Contraction, Ramai Kesian Muka Almy Nadia Merah Padam
🔥Posisi Kek 5 Tingkat Uqasha & Kamal Jadi Bualan, Risau Pengantin Termasuk Kolam

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Youtube

Facebook