Fesyen & Gaya Hidup Gadjet Hiburan

Telefon Tiba-Tiba Hangus Masa Tidur, Jehan Miskin Kongsi Detik Cem4s!

Sudah menjadi kebiasaan ramai masyarakat kita yang suka mengamalkan cas handphone sepanjang malam untuk memastikan bateri kembali penuh seperti biasa selepas seharian menggunakannya. Namun begitu, terdapat banyak kejadian maIang yang melibatkan gajet meIetup atau terb4kar sewaktu dalam keadaan tersebut di serata dunia. Tapi nampaknya perkara itu masih diambil mudah dan cuma tersedar selepas perkara itu berlaku pada diri sendiri.

BACA: Elak Daripada Direnjat Elektrik Ini 5 Cara Betul Untuk Mengecas Phone Anda

Terbaru, pelakon Jehan Miskin telah memuat naik foto dan kapsyen di Instagram tentang keadaan handphone miliknya yang terbak4r semasa dia sedang nyenyak tidur bersama isteri.

Jadi malam tadi telefon saya telah terbak4r semasa kami sedang tidur. Seperti orang lain, saya caj telefon bimbit saya semalaman dan letakkan di sebelah saya semasa tidur.

Nasib baik isteri terjaga lepas bau asap dan dengar bunyi seperti ada benda yang terbak4r. Dia terus cabut kabel pengecas tersebut, dan ketika itu telefon sedang terbak4r dari dalam. Takkan cas telefon malam-malam lagi dah lepas ni. Langsung!

Kebanyakan netizen bersyukur kerana Jehan dan isteri selamat serta menasihati agar jangan lakukannya lagi untuk mengelakkan perkara tersebut berulang.

Alhamdulillah bro dan isteri selamat

Tiada lagi mengecas semasa sedang tidur

Berhati-hati semua 

Nasib baik tiada perkara teruk berlaku

Sumber : Instagram Jehan Miskin