Viral Semasa

“Tak Tahu Cerita Jangan Ganggu” – Jofliam Akhirnya Berdepan Staf Carl Samsudin

"Tak Tahu Cerita Jangan Ganggu" - Jofliam Akhirnya Berdepan Staf Carl Samsudin 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Sejam semalam kecoh dengan isu seorang staf kepada Carl Samsudin yang seolah-olah telah menjatuhkan maruah Cik Epal sehingga menimbulkan kemarahan suaminya, Jofliam. Kenyataan yang seperti menggambarkan ada ‘double meaning‘ tersebut memaksa lelaki itu untuk mencari pelaku berkenaan.


BACA: Carl Samsudin Guna Staf Jatuhkan Maruah Cik Epal? Jofliam Mohon Maaf Naik Hantu

"Tak Tahu Cerita Jangan Ganggu" - Jofliam Akhirnya Berdepan Staf Carl Samsudin 2

Ada yang doakan isteri saya bukan-bukan ketika melahirkan anak saya

Sebelum ini, Jofliam sempat memuat naik permohonan maaf kepada semua yang melihat dirinya berada di luar kawalan gara-gara terlampau marah akan pemuda bernama Iswandy berkenaan. Walau bagaimanapun, semalam mereka berdua akhirnya berjaya dipertemukan dengan pertolongan sebuah persatuan pengguna.

Yang kedua minta maaf Malaysia, atas dasar apa? Atlit Olimpik ke?…

Ketika bersemuka, Jofliam dengan nada yang cukup tegas bertanyakan kepada pemuda berkenaan apakah motif sebenar provokasi seperti itu dilakukan terhadap isterinya. Sedangkan Iswandy tiada langsung kaitan dengan isu di antara dirinya dan juga Carl yang masih dalam perbicaraan. Dalam pada itu, usahawan tersebut juga mempersoalkan tindakan pelaku berkenaan yang memuat naik permohonan maaf di Instagram dan bukan secara terus kepadanya.


"Tak Tahu Cerita Jangan Ganggu" - Jofliam Akhirnya Berdepan Staf Carl Samsudin 3

Takut jugak untuk keselamatan saya, that’s why saya minta maaf…Abang Jofliam dekat sini settle ye

Selepas mendengar semua ketidakpuasan hati yang telah disuarakan oleh Jofliam, Iswandy mengakui sama sekali tidak berniat untuk keluarkan kata-kata seperti menjatuhkan maruah. Malah jelasnya, tindakan tersebut hanya diambil secara suka-suka dan sama sekali tiada kaitan dengan Cik Epal.


Sumber: Instagram Jofliam 

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Zizi Kirana Dedahkan Kisah Sebalik Tersasul ‘Ibu Sayang’-“Inilah Tempatnya”
🔥Gigi Terabur Sering Diperli Masa Live, Wanita Sound Setepek-“Laki Aku Okey Je”
🔥“Tiba-Tiba Nak Tidur Semalam Eh Dah Jadi Isteri”-Zizi Akui Kekok Sudah BersuamiKisah Dunia Telegram

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Gelaran The Stylo Violist Malaysia! Hebatnya Anak Muda Ini.🔥

Sharing is caring!

Youtube

Facebook